Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet a polgárin az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a polgárin az összes meghívott farmerban és ingben/szép felsőben?

Figyelt kérdés
Nem zavarna ez senkit? Nem a meghívottakra gondolok, hanem mondjuk az anyakönyvvezetőt.
2019. márc. 4. 09:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mackónadrágban is lehettek, ha ezt beszélitek meg, nincsen kikötés az állam részéről, akit az anyakönyvvezető képvisel.
2019. márc. 4. 09:35
 2/7 anonim ***** válasza:
17%

Nincs semmilyen megkötés arra, hogy ki milyen ruhában mehet esküvőre. A vőlegény és a menyasszony is mehet akár melegítőben is, attól még össze fogják őket adni.

De ettől függetlenül elég ciki nem ünnepi ruhában menni. :)

2019. márc. 4. 09:40
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Konkrétan normális utcai ruhában voltunk.

Az anyakönyvvezető pedig kiöltözve.

Visszanézve a képeket gáz. Akkor nem éreztem fontosnak, de legközelebb ha nősülök ki fogok öltözni.

2019. márc. 4. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kolleganőmék esküdtek úgy, hogy mindenkit arra kértek, (mármint a meghívottakat), hogy mindenkin farmernadrág legyen és fehér felső. Pasik farmerban és fehér ingben voltak, nők farmer + fehér blúz. Menyasszony-vőlegény is. Érdekes volt...
2019. márc. 4. 13:17
 5/7 A kérdező kommentje:

Én spec. nem látom értelmét a nagy kiöltözésnek. Szerintem bőven elég egy ing meg a farmer, ráadásul utána ilyen piknikszerű eszegetés lesz, szóval kicsit szerintem kellemetlen lenne nagyon kiöltözve.

Én és a vőlegényem persze nem farmerban lennénk.

2019. márc. 4. 13:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, de akkor mindenkinek nagyon ki kell hangsúlyozni. Az ilyen rendhagyó ötletekkel az a tapasztalatom, hogy mindig van egy-két ember, aki elfelejti, vagy nem veszi komolyan, így a végén nekik ciki, ha kilógnak a sorból. Képzeld el milyen lenne, ha a konzervatívabb nagynéni mégis kosztümben vagy kisestélyiben állítana be a farmeros vendégek közé, mert úgy illik. Mindenképpen írjátok rá a meghívóra is.
2019. márc. 6. 10:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Én sima hétköznapi világos nyári öltönyben, a feleségem pedig egy hosszú, színes nyári ruhában volt a polgári esküvőnkön.

A vendégek is elegánsak voltak, de nem annyira, mint a két hét mőlva tartott egyházi esküvőnkön és a lagzin. A polgári után egy szűkkörű éttermi vacsora volt, nem lagzi.

2019. márc. 26. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!