Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl cifra gondolata szép téli esküvő?
Mivel tervezzük, gondolkodunk rajta gyakran, és mióta eszembe jutott, milyen szép is lenne a szikrázóan szép havas táj esküvő idejére, nem tudok szabadulni a gondolattól.
Nem nagy bukit tervezünk, hanem visszafogottat, de "hercegnőset". Túl nagyra törő álom, hogy téli esküvőnk legyen, ami szép?
Párom szerint igen, mert ugyan honnan tudnánk előre, mikor lesz épp szép hó, nem latyak vagy jég, vagy épp semmi. És igaza van sajnos.
De akkor télen csak annak lehet szép esküvője, akinek épp szerencséje van? Ezt így hányan vállalják be?
Én egyszer voltam egy gyönyörű karácsony előtti napokban élvő esküvőn a Club Petheházy-ban. A terem szerkezete fából épült, és tiszta üveg a kereteken kívül, és pont előző nap esett le a nagy hó. Volt karácsonyfa is a teremben, és az asztaldísz is karácsonyi stílusú is volt. Életem legszebb esküvője volt, gyönyörű volt az, hogy a sok üvegen át a havas táj látszott, stb. stb.
szóval nagyon tetszett és szerettem. Amúgy az utóbbi években februárban szokott hó lenni... psrze ez lutri, de tényleg mostanában szokott..:-)))
Audztriban talaltok olyan helyet, ahol garantalt a szep ho.
Itthon errol be is slmodj. Igen minimalis az eselye.
Ha megtehetitek, akkor én javasolnám a helyszínnel való trükközést- kicsit magasabb helyeken azért jobban be lehet lőni, hogy lesz-e hó. Akár a Mátrában, akár Tátrában vagy ha nagyon bátrak vagytok, akkor az Alpokban biztosan van hó télen, és ha kibéreltek egy helyes kis faházat, akkor az nagyon szép és hangulatos lehet.
Én is elgondolkodtam a téli esküvőn, de pont az említett dolgok miatt (meg anyagi megkötések miatt) inkább tavasszal tartottuk.
Igen, gondoltunk a külföldi helyszínre.
De az nem még nagyobb kérés, pl. vendégektől, magyar papot szerezni stb?
Itthon nem nagyon tudni, hogy lesz e hó, vagy latyakos sáros lesz minden. Külföldön nagyobb esély van rá.
Vagy max kreatív fotózást tartjátok külföldön, itthon meg dekorban lesz "téli".
Szerintem csak akkor érdemes belevágni, ha van lehetőség külföldön tartani, osztrákoknál pl biztos, hogy lehet szép helyet találni, ahol kiszámítható a hó.
Idehaza nem bazíroznék erre, a tél 99%-a vagy semmilyen, vagy gusztustalan lucskos sáros t@kony idő, egyik nem ad semmi extrát, a másik meg extrán rossz is... :D
Olyan helyen ahol tuti a szép hó, biztos nagyon szép és hangulatos lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!