Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokn Nektek milyen az álomesküvőd?
Hogy zajlott a leánykérés? Milyen “témajú” esküvőt szeretnél? Hol lenne a lagzi helyszíne? Milyen színekben gondolkodsz? Milyen menyasszonyi ruha tetszik a legjobban? A Te álomesküvődön mi lenne a “menetrend”? Koszorúslányruhák? Templomi vagy polgári lenne? Esetleg mind a kettő?
Kort is írjatok, légyszíves!
:))
Köszönöm az elsőnek a javítást, valóban elírtam, remélem így már mindenkinek érthető lesz!:)
Kedves második, neked is köszönöm! Értem én a mókát, de ezen sajnos mosolyognom sem sikerült, talán legközelebb!!:)
Kesves negyedik!
Neked is köszönöm! A vőfély téma nekem sem annyira jön be, hiába tetszik a hagyományos esküvő, a “disznó” poénos csujjogató vőfély Valahogy nem illik bele a “meghitt” esküvőbe, azt sem gondolom, hogy a lagzinak ilyen hngvételűnek kellene lennie.
Soha nem volt álomesküvő-tervem, felesleges és giccses rongyrázásnak tartottam sokáig. Egyetlen szép esküvőn voltam eddig, azt egy tanyán tartották.
Sajnos egyszerűen nem látom benne a varázst, nem látom értelmét a parádénak.
Maximum valami szűk körű dolog lesz. A 82% elég szépen leírta, amit gondolok.
Mielőtt nekem is címeznél valami szurkálódást, igen, van barátom.
A lánykérés akkorra lenne jó, amikor kettesben vagyunk. Mondjuk egy mozis lánykérést barátokkal tényleg értékelnék.
Az álomesküvőm egy tengerparton zajlana 1-1 tanuval /vőlegény és menyasszony egyenként. A ruhám meg egy egyszerű fehér lenne, nekem az is jó, ha egy hatalmas lepedőbe bebugyolálnak, nem kell nekem semmimnek a hiányát kompenzálni semmilyen habos-babos csodával. Templomban esküdni amúgy is álszentségnek tartom, ha nemigen járok oda, na meg a lagzimon se akarnék 1 db részeg embert sem támogatni.
A lagzit pénzkidobásnak tartom a javából, az én pénzemből ugyan nem fog zabálni meg meg bebaxni az Isten tudja hanyadfokú rokon vagy a páromnak ugyanilyen hozzátartozója. Zabáljanak meg baxanak be máshol ingyen, ne az én meg a szerelmem nagy napján!
24/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!