Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzhetném le a lámpalázamat?
Még nem lesz esküvőnk, nem vagyunk jegyesek se (szóval ilyen szempontból túl korai ezen parázni :D) de néha belegondoltam milyen lenne az esküvőnk és az utáni buli.
A bajom az, hogy iszonyú lámpalázas vagyok, valósággal utálom, ha túl sok ember szegezi rám a tekintetét.
Az első táncunk is figyelem középpontja lesz, én viszont nem tudok táncolni és eléggé kényelmetlenül érzem magam már csak így a jelenetet eljátszani a fejemben. Nagyon szomorú vagyok, hogy így érzek.
Hogy győzzem (majd) le ezt a parázást?
27N
Nem muszáj nagy felhajtást rendezni.
Lehet pl.két tanu meg ti. Utána partiztok, akikkel akartok max:)
Mondd el neki, hogy neked ez kellemetlen és kössetek kompromisszumot! Pl. nem lesz betanult nyitó tánc, de vele táncolsz először, amikor már a többiek is, így nem fognak annyira rátok figyelni. Vagy ha lesz polgári és templomi is, akkor az egyik nagyon pici családias lesz, és itt mondtok fogadalmakat, vagy amit sok ember előtt nem szeretnél. A másik egyszerű lesz, ahol a pap/anyakönyvvezető beszél. Utána szülőköszöntés, pezsgőzés, ahol szintén nem annyira irányul rátok a figyelem.
Ha a lagzin terveztek programokat, játékokat, próbáljátok minél inkább bevonni a vendégeket. Csinálhattok diavetítést, menyasszony rablást, szóval olyasmiket, amikben nem te vagy a főszereplő. Egy esküvőn nyilvánvaló, hogy a menyasszonyra irányul a figyelem, tehát ha a pároddal úgy döntötök, hogy nagy bulit szerveztek, inkább az olyan helyzeteket próbáld elkerülni, ahol elronthatsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!