Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzhetném meg?
A rokonokat tényleg illik meghívni.Nehogy nagy családi botrány legyen belőle,és te legyél az első számú közellenség.
Amúgy kb. annyi pénzetek lesz,amennyit belefektetnek a szüleitek.
Nálunk is nagy volt a férjem rokonsága. Jóval nagyobb,mint az enyém, viszont ebben nem voltak benne 10 éve nem látott rokonok. Mi is feleslegesnek tartottuk, hogy olyanokat hívjunk, akik a férjemet mondjuk 10 évesen látták, rólam meg lehet,hogy nem is tudnak. Az lagzink nem ismerkedős est. Csak olyan rokonok jöhettek szóba, akikkel legalább 2-3 havonta találkozunk,beszélünk!
Az meg,hogy valaki megsértődik, akkor is lesz, ha 300 főt hívsz meg. Igaza volt anyumnak, mindig lesz, aki megsértődik, aki úgy érzi,hogy ott lenne a helye.
Szerintem is meg kell hivni a rokonokat, lehet hogy te úgy érzed minek, de ők meg kiváncsiak rád és csak az alkalmat keresik hogy újra felvehessétek a kapcsolatot. Lehet hogy még jó ismerősök, barátok is lesztek egy közös jó buli után, ki tudja...
Nálunk is úgy van hogy a párom kétszerannyi embert hiv mint én, de nem zavar, a vendégek ajándékot is hoznak, tehát nagyjából visszahozzák az árukat, és 90%-ukat nem is ismerem (vannak pl külföldön élők akik külön ezért jönnek haza) ez meg egy jó alkalom a megismerkedésre amikor amúgy is a legjobb formám fogom hozni a nagy napon :)
Arányok tekintetében nálam 20 fő a család (ebben a mostoha unokatesóim is benne vannak, akik engem is meghivtak és tök jó buli volt az esküvőjük viszont előtte és utána sem beszéltünk soha), páromé meg kb 50 fő. Nekem kb 10 barátom van, ezek közösek is, neki 30, akiket nem is ismerek. De nem baj, hivja, hozza. Ez a kettőnk napja nem csak az enyém, szeretném hogy minél több ember minél jobban érezze magát, attól lesz hangulat végül is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!