Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzhetném le a lámpalázamat?
Még nem lesz esküvőnk, nem vagyunk jegyesek se (szóval ilyen szempontból túl korai ezen parázni :D) de néha belegondoltam milyen lenne az esküvőnk és az utáni buli.
A bajom az, hogy iszonyú lámpalázas vagyok, valósággal utálom, ha túl sok ember szegezi rám a tekintetét.
Az első táncunk is figyelem középpontja lesz, én viszont nem tudok táncolni és eléggé kényelmetlenül érzem magam már csak így a jelenetet eljátszani a fejemben. Nagyon szomorú vagyok, hogy így érzek.
Hogy győzzem (majd) le ezt a parázást?
27N
Az első tánc klasszikusan annyit tesz, hogy felvonultok a színre, elindul a zene, kettőt léptek jobbra, kettőt balra, majd a vőfély/dj/akárki közli a néppel, hogy csatlakozzanak hozzátok bátran. (Ezt megkönnyíteni úgy is lehet, hogy megkéritek pl. a koszorúslányokat, barátokat, hogy jöjjenek elsőként a felszólításra, mert senki nem szeret első lenni.)
A mostanság népszerű műsoros parádé külföldi divat, és egyáltalán nem kötelező. Csak annyi az alapgesztus, hogy megnyissátok a bulit, ti legyetek elsőnek a parketten.
Ahol eddig én voltam, ott a legtöbb helyen olyan volt az első tánc, hogy elkezdődik a zene, a vőlegény felkér, bekísér, elkezdtek lassúzni (ez tényleg nem igényel nagy tánctudást: átölelitek egymást és ringatóztok ide-oda), majd utána több pár is csatlakozik. Én is így szeretném majd, nekem sosem tetszettek az ilyen betanult koreográfiák, erőltetett.
A szertartáson meg úgy lehet segíteni, hogy kisebb esküvőt tartotok, nem 120 fővel, hanem mondjuk csak 30-40. Az szerintem nem sok, pláne, hogy ha ismered is őket.
Köszi szépen a hasznos ötleteket. Remélem dűlőre jutunk majd.
Az én részemről biztos nem lesz sok ember, viszont párom részéről igen, de meg fogom kérni rá, hogy pl ilyen harmad meg negyed uncsitesókat ne hívjon meg akikkel sose vagy évek óta nem beszélt mert amúgy képes lenne rá...
Ő a nagy felhajtás híve, szóval nagyon remélem, komolyan fogja venni ezt a lámpalázas dolgot.
Mit parázol olyanon ami lehet SOHA nem következik be?
Te mindenből ekkora felesleges hűhót csinálsz? Mert ezt értelmes ember ideig-óráig viseli csak.
A drámakirálynőket érthető módon nem szeretik.
Utolsó te nagyon el vagy tájolva.
Nem vagyok dráma királynő egyáltalán, egy egyszerű kérdést tettem fel, hogy győzzem le a lámpalázam. Kis dolognak tűnhet, de nekem alapban nagyon rossz tapasztalataim voltak a múltban, ami miatt van, hogy fizikálisan rosszul tudok lenni, ha túl sok szem szegeződik rám.
És tervezzük az esküvőnket még így is, hogy nem vagyunk eljegyezve, de pénz híján egy ideig biztos nem fog bekövetkezni.
Kérlek szépen ha nem tudsz segítő szándékkal hozzászólni a témához, csak bántani, akkor ne írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!