Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem tetszik a választott esküvőo ruhám?
Idén esküszünk. Anyáék ragaszkodtak hozzá hogy ők állják a ruhámat. Nem tehetősek . Bementünk egy szalonba elmondta anyum mikro megkérdzeték meddig mehetünk em hkgy 150 ezer erre majdnem kinevettek minket. Megmutatták mik vannak ennyiért hát ha 20 ruhát mondok lehet sok. Ebből 5 közel nem a méretem nem is tudták volna rám szabni a maradékból egyik sem tetszett. Felpróbáltam azért mégis 3 at. Mégsem akartam próba nélkül távozni. Az első kettő borzalmasna állt . A 3. Tálán elfogadhatóan miután láttam hogy a maradék mégbénább anyum meg tukmálta ezt rám rámondtam hogy jolvan. Lefoglalózta.
Erre ma.mikor hazajöttem modnta hogy milyen jó stb látta nem vagyok annyira elragadtatva ezért mondta , hogy a foglaló nem jár vissza. 70 ezret adtunk. Szörnyen érzem magam de azóta csak sírok elvonulva. Ez a nagy napom annyira szeretnék jól kinézni. De nem tudok mit tenni.
Nem tudtok valamit tanácsolni?
Mi 150k egy nyomorult "rongyban"? Na lányok, ezért sem ártana varrni tudni. Ennyi pénzből ha megvan ez a trait, olyan ruhátok lehetne amilyet akartok és talán még a Hollywoodi sztárok is a csodájára járnának.
32/f
Jó, basszus, nincs világvége.
Bementek szépen és a foglalóra, amit a 150 ezres ruhára adtatok, szólsz nekik, hogy másikat szeretnél inkább náluk nézni. Anyukád pénzét meg kipótolod szépen a maradék 50-70 ezerrel, ha te megteheted.
Azért gondolom nem fognak az üzletben sírni, hogy bocs, de még több pénzt akarunk nálatok elköltetni, légyszi légyszi.. ;)
Akkor 80 ezer maradt. Abbol a neten talalhatsz tok jot is! Persze macera, mert nem egyszeru felprobalni, de ennyiert tenyleg talalni nagyon szepeket is, szerintem nezz korul.
Pl: [link]
(Nem ismerem az izlesed, vagy a mereted, de ez pl 1 perc kereses utan, szerintem nem rossz)
A foglalot meg az uzlettel egyeztetve felhasznalhatnad pl. koszoruslany ruhakhoz.
Kérdező, nekem ott nyílt ki a bicska a zsebemben, hogy 150 ezerrel körberöhögtek.
150 ezerért olyan menyasszonyi ruhát varrattam, hogy megszólal. (2018. szeptemberben volt az esküvő). Gyönyörű, légies, én ízlésem szerint, alakomra mintha ráöntötték volna. És rajtam volt először. Ez volt 150 ezer, 6 méter csipke az alja.
Tudom, közhely, de én azt mondom, "több is veszett Mohácsnál", mint az a 70 ezer forint. Valahogy próbáld elkárolni magadban, hogy ez van, ez volt a tanulópénz. És vedd kézbe a dolgot, egyáltalán bele se kellett volna menned, hogy szüleid állják. Gondolom, van jövedelmed, vőlegényednek is van. Kezdjétek tiszta lappal a ruha "projektet". Én varratnék a helyedben.
"Ha varratom 250 ezer volt a minimum megkérdeztük."
Lehet, de én pl. Bp. Belvárosban varrattam 150 ezerért, álomszép. (Direkt menyasszonyi ruhákat varr a hölgy.)
"Bementünk egy szalonba elmondta anyum mikro megkérdzeték meddig mehetünk em hkgy 150 ezer erre majdnem kinevettek minket"
Na, ekkor köszöntem volna meg a lehetőséget a szalonnak és hagytam volna ott őket a francba... Normálisabb szalonok tudnak mutatni bőven 150 alatt is ruhát és nem csak a legújabb tervezői csodák vannak 300-ért, hanem letisztultabb, egyszerűbb darabok is.
De most már mindegy.. Ha annyira nem tudsz megbarátkozni a ruhával, akkor megpróbálnék még valamennyit spórolni saját pénzből és elmennék EGYEDÜL, és egy másikat választanék.
"Ez a nagy napom" - nem az. Ez a TI egyik fontos napotok a leendő férjeddel és nem a kapcsolat csúcsa, hanem a közös élet kezdete. Teljesen lényegtelen ebből a szempontból, hogy milyen ruha van rajtad. Farmer-pólóban is a felesége lennél és lehet boldog a házasságotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!