Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem tetszik a választott esküvőo ruhám?
Idén esküszünk. Anyáék ragaszkodtak hozzá hogy ők állják a ruhámat. Nem tehetősek . Bementünk egy szalonba elmondta anyum mikro megkérdzeték meddig mehetünk em hkgy 150 ezer erre majdnem kinevettek minket. Megmutatták mik vannak ennyiért hát ha 20 ruhát mondok lehet sok. Ebből 5 közel nem a méretem nem is tudták volna rám szabni a maradékból egyik sem tetszett. Felpróbáltam azért mégis 3 at. Mégsem akartam próba nélkül távozni. Az első kettő borzalmasna állt . A 3. Tálán elfogadhatóan miután láttam hogy a maradék mégbénább anyum meg tukmálta ezt rám rámondtam hogy jolvan. Lefoglalózta.
Erre ma.mikor hazajöttem modnta hogy milyen jó stb látta nem vagyok annyira elragadtatva ezért mondta , hogy a foglaló nem jár vissza. 70 ezret adtunk. Szörnyen érzem magam de azóta csak sírok elvonulva. Ez a nagy napom annyira szeretnék jól kinézni. De nem tudok mit tenni.
Nem tudtok valamit tanácsolni?
En mar ott leakadtam h anyud allja es ha neked nem tetszik v dragabbat szeretnel akkor nem tudod azt mondani h koszi anyu akkor a 150.000en felul en fizetem es ketten egyutt osszedobjuk?
Ha nincs penzed ilyenekre akkor kiskosztum es polgari kettanus es ne almodozz 300-500.000es ruharol.
Ertem h a mai szulok nincsenek tisztaban a mai arakkal, bar szerintem 150bol rendes menyasszonyi ruha varronovel olyat varratsz ami megszolal, de ha mar odaig jutottatok h az elso boltban maradek ketto harombol egy sem tetszik igazan, akkor nem tudod azt mondani h ne haragudjatok en meg nezelodnek par helyen?
Ennel fajsulyosabb donteseket is meg kell majd hoznod a hazassagodban.
Tudod , van pénzünk , kifizetném ki is akartuk. De nem enged belőlle hogy ő akarja, mert annó neki is fizették a szülők. Én meg előrébb tartom hogy őket ne bántsam meg mint a saját akaratom ezért próbáltam megemészteni.
Átlehet íratni a foglalót ha ketten a párommal bemennénk intézni másikat?
Eleve ne verted más faxával a csalánt, ergo: ha nem tudtok a pároddal állni egy esküvő költségét, akkor addig eleve nem szabadott volna esküvőt szervezni.
Nézz ki a nagy napon jól a saját pénzedből!
Amíg nem tudjátok erre összedobni az összeget, addig menjetek el hétköznap anyakönyvvezetőhöz,az ingyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!