Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak ha nem tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem tetszik a választott esküvőo ruhám?

Figyelt kérdés

Idén esküszünk. Anyáék ragaszkodtak hozzá hogy ők állják a ruhámat. Nem tehetősek . Bementünk egy szalonba elmondta anyum mikro megkérdzeték meddig mehetünk em hkgy 150 ezer erre majdnem kinevettek minket. Megmutatták mik vannak ennyiért hát ha 20 ruhát mondok lehet sok. Ebből 5 közel nem a méretem nem is tudták volna rám szabni a maradékból egyik sem tetszett. Felpróbáltam azért mégis 3 at. Mégsem akartam próba nélkül távozni. Az első kettő borzalmasna állt . A 3. Tálán elfogadhatóan miután láttam hogy a maradék mégbénább anyum meg tukmálta ezt rám rámondtam hogy jolvan. Lefoglalózta.

Erre ma.mikor hazajöttem modnta hogy milyen jó stb látta nem vagyok annyira elragadtatva ezért mondta , hogy a foglaló nem jár vissza. 70 ezret adtunk. Szörnyen érzem magam de azóta csak sírok elvonulva. Ez a nagy napom annyira szeretnék jól kinézni. De nem tudok mit tenni.

Nem tudtok valamit tanácsolni?

2019. febr. 22. 22:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de előbb kellett volna cselekedni, mielott kifizettek volna szegenyek a foglaloz..
2019. febr. 22. 22:55
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor már sajnos nem. Ennél ezerszer jobban jártál volna még akkor is ha varrónővel csináltatod. Ennél kevesebbe kerül és örökre a tiéd. Vagy használtan. De szalonba menni ilyen esetben hatalmas butaság. Vagy legalább mentetek volna el több szalonba. Van ahol nem röhögnek ki 150 ezerrel. Annyit tudsz csinálni, hogy nézel saját pénzből egy másik ruhát. Édesanyádnak meg visszafizeted a 70 ezret.
2019. febr. 22. 22:57
 3/24 A kérdező kommentje:
Igen de nem tudtam hogy le is foglalózza csak benyögte hogy akkor fizetne. Akkor meg teljesen leblokkoltam , úgy voltam jovlan ugysem lesz olyan ruhám amilyet szeretnék ennyiért és azt hittem megemésztem de nem megy.
2019. febr. 22. 22:58
 4/24 A kérdező kommentje:
Ha varratom 250 ezer volt a minimum megkérdeztük.
2019. febr. 22. 22:59
 5/24 anonim ***** válasza:
97%

En mar ott leakadtam h anyud allja es ha neked nem tetszik v dragabbat szeretnel akkor nem tudod azt mondani h koszi anyu akkor a 150.000en felul en fizetem es ketten egyutt osszedobjuk?

Ha nincs penzed ilyenekre akkor kiskosztum es polgari kettanus es ne almodozz 300-500.000es ruharol.

Ertem h a mai szulok nincsenek tisztaban a mai arakkal, bar szerintem 150bol rendes menyasszonyi ruha varronovel olyat varratsz ami megszolal, de ha mar odaig jutottatok h az elso boltban maradek ketto harombol egy sem tetszik igazan, akkor nem tudod azt mondani h ne haragudjatok en meg nezelodnek par helyen?

Ennel fajsulyosabb donteseket is meg kell majd hoznod a hazassagodban.

2019. febr. 22. 23:08
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
250??? Hát ti nagyon rossz helyen kérdezősködtetek. Idősebb varrónő aki már csak hobbiból csinálja kis túlzással anyagárban megvarrja neked. Barátnőm 50et fizetett és olyan ruhája volt, ami szebb, mint a szalonos.
2019. febr. 22. 23:20
 7/24 A kérdező kommentje:

Tudod , van pénzünk , kifizetném ki is akartuk. De nem enged belőlle hogy ő akarja, mert annó neki is fizették a szülők. Én meg előrébb tartom hogy őket ne bántsam meg mint a saját akaratom ezért próbáltam megemészteni.

Átlehet íratni a foglalót ha ketten a párommal bemennénk intézni másikat?

2019. febr. 22. 23:22
 8/24 A kérdező kommentje:
Jolmegcsináltam magamnak , hülye vagyok tudom :(
2019. febr. 22. 23:36
 9/24 anonim ***** válasza:
92%
Igen nézhetsz ott másikat,-elhamarkodott döntés volt...megértik.
2019. febr. 22. 23:37
 10/24 anonim ***** válasza:
5%

Eleve ne verted más faxával a csalánt, ergo: ha nem tudtok a pároddal állni egy esküvő költségét, akkor addig eleve nem szabadott volna esküvőt szervezni.

Nézz ki a nagy napon jól a saját pénzedből!

Amíg nem tudjátok erre összedobni az összeget, addig menjetek el hétköznap anyakönyvvezetőhöz,az ingyen van.

2019. febr. 23. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!