Ha már most nem tetszik a választott iskolám, szerintetek 2 hónap múlva jobban fog tetszeni?
Attól függ, ha egy 4 éves gimi, szakközép akkor lehet, én az egész 9.-es évemet utáltam, de utána imádtam a többi 3 évet, de ez csak az osztálytársaim miatt volt, jópáran elmentek:)
Ha érettségi utáni képzés és a szakma nem tetszik akkor szopóka.
Attól függ miért nem tetszik. Közösség, tanárok, túl sok tanulni való?
Az se mindegy milyen iskoláról van szó.
Leírom az én esetemet:
Most keztem az egyetemet mérnök informatika szakon. Tudtam, hogy nehéz lesz... De napról napra jobban utálom xd kicsit túl nehéz. Vagyis most még nem, de ahogy vége a szorgalmi időszaknak, ajjaj... Az lesz ám igazi szopór roller.
Változó
Én az első szakmàm szerettem a màsodikat nem annyira , de túl éltem
Karosszéria lakatos , autófényező a szakmàm , utànna 2 éves nem nappali tagozatos érettségire készülés , most keztem a helyi egyetemen a Gépjàrmű mérnkökit
Ahogy irtàk feljebb is most a szorgalmi időszak laza , de utànna szivàs lesz , igaz most is amikor reggel 9-kor van egy előadàs amire be kell mennem aztàn meg 11-től délutàn 2-3 ig vannak még előadàsok stb... azaz a szorgalmi időszak utàn lesz àm szívàs .
Gimi lazàbb joval . Igaz nekem annyi a bajom , hogy sok idő ez
Első szakma 3 év aztàn 2 év màsodik szakma és 2 év érettségi , most meg az egyetem/főiskola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!