Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Templomi esküvőn beengedik a menyasszonyt ilyen ruhában?
Még nem most lesz a dolog, de annyi fix, hogy hosszú, habos-babos ruha kizárva nálam. Mindenképpen egy modern eseményt szeretnék. Vagy akkor hagyjam a templomi témát és csak polgári legyen? Én szeretnék templomit, de ha megkövetelik, hogy kilométeres ruhám legyen, akkor inkább köszönöm, nem.
Te úgy akarsz férjhez menni, hogy kint van az egész hàtsód?
Szerintem monokiniben menj férjhez ha ennyire feltűnési viszketésben szenvedsz.
Szerinted a meghívottak a pucér phitsàdat akarjàk majd nézni?
A vőlegényen meg gondolom bőrtanga lesz, ha màr lúd akkor legyen kövér.
Te nem vagy szàzas!
És még templomit is?!
Ostoba liba.
Templomba nem illik ilyen ruhában betenni a lábad. Az egy dolog, hogy vannak olyan papok, akiknek, ha van elég pénz, akkor akár bikiniben is bemehetsz, de alapvetően súlyos illemvétség.
Ha ennyire nem tudsz elszakadni ettől a diszkós miniruha-vonaltól, akkor inkább ne legyen templomi esküvőd. De mondjuk azért a kilométeres habcsókruha meg a "dizsiben is a legtöbb ember decensebben jelenik meg" végletek között van elég sok lehetőség még, amiben még temploma is bemehetnél, olyan is, ami modernebb vagy egyedibb.
Azért ne keverjük már a modernet a közönségessel. Én sem szeretem a habos-babos ruhákat, de annál többnek gondolom magam, minthogy csak attól legyek érdekes, hogy mindent kirakok.
Erre például inkább illik a jelző:
Nem csak attól leszek érdekes, nyugi ;) Amit linkeltél számomra semmilyen. Valakinek biztos szép, de nem illik hozzám, túl “egyszerű”.
Csak hogy megnyugodjon a népség, azóta átbeszéltük, nem lesz templomi esküvő. De a konzervatív banyákat ugyanúgy meghívjuk, hadd rökönyödjenek meg a ruhámon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!