Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn el lehet valahogy kerülni, hogy a vőlegénynek fel kelljen emelnie a menyasszonyt?
Sajnos mindig duci lány voltam, hiába próbáltam diétázni és hiába edzek rendszeresen.
Én így megvagyok magammal és a páromnak is tetszem, de nem akarok kínos helyzetet ebből, hogy nem tud felemelni, vagy megszakad...
Mik azok a szituációk lagziban, ami ilyen tipikus emelgetős?
Több lakodalomban voltam, ahol a menyasszonytánc végén a vőlegény fölkapta a menyasszonyt és valaki az ő ölébe öntötte a pénzt, és így hagyták el a helyiséget.
De emiatt sose aggódj! nem fogják számonkérni rajtatok, hogy nincs ölbekapás, mindent rendezzetek úgy, hogy ez senki eszébe se jusson.
Ja, meg még a leányrablásnál szokott előfordulni, de akkor a vőlegény barátai azok, akik fölkapva, elszaladnak a menyasszonnyal, -ezért nevezik rablásnak, nem pedig elcsalogatásnak:)
Neked nagy bajok vannak a fejedben, ha már a párod barátait akarod megkérni, hogy ne emeljenek.
Hidd el, férfiak, nem szakadnak bele, és bizony még van olyan esküvő, ahol elrabolják a lányt (a páromék pl. :) ).
A dolog nem kötelező, de én már láttam olyant, ahol a - mondjuk ki, nem duci, hanem kövér - menyasszony tök jópofa volt, és ő emelte meg az újdonsült férjét. :D
Szerintem felesleges stresszelned ezen a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!