Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Templomi esküvőn beengedik a menyasszonyt ilyen ruhában?
Még nem most lesz a dolog, de annyi fix, hogy hosszú, habos-babos ruha kizárva nálam. Mindenképpen egy modern eseményt szeretnék. Vagy akkor hagyjam a templomi témát és csak polgári legyen? Én szeretnék templomit, de ha megkövetelik, hogy kilométeres ruhám legyen, akkor inkább köszönöm, nem.
Ez jobb lenne, takarja a vállad.
Szerintem túl rövid lesh, templomba illik letakarni a vállat, dekoltázst és legalább térdhosszú ruhában lenni.
30N
Aha nyilván azért akarok templomi esküvőt, mert jól mutat a képeken, ennyi idiótát te jó Isten. Mondjuk mindenki magából indul ki... Biztos a misére járás határozza meg azt, hogy valaki milyen keresztény, ez igen. Ez a baromi nagy probléma a keresztény egyházzal, hogy ilyen agymosott idiótákkal van tele, akik lek...váznak valakit egy ruha miatt (aki ráadásul az esküvőjére készül, valóban nagy kva lehetek.... :D) De remélem akik erről papolnak, azok teljes mértékben bűntelen életet élnek ám, hiszen az csúnya képmutatóság lenne, ha nem.
Egyébként nekem az a ruha is tetszik, amit az egyik válaszoló linkelt;) Csak az ilyen besavanyodott népség kedvéért fel is venném.
A 2. válaszoló vagyok és elmondanám, hogy deista vagyok, a családban sincs senki, aki bármilyen vallású lenne. Szóval szerintem fura lenne, ha agymosott lennék, de ok :D
Egyébként a reakcióidból látszik, hogy nálad a nem földhöz ragadt stílus valószínűleg egyenlő azzal, hogy a hétköznapokban is úgy öltözködsz, mint egy sarki qrva. Csak azt nem értem, ha te már alapból eldöntötted, hogy az életed egyik, elvileg legfontosabb napján is a r1banckodás meg a magamutogatás a legfontosabb, és mindenkinek bepofázol, akinek nem tetszik a ruhácskád, ami mindenhova való, csak templomba nem és pont, akkor miért raktad fel a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!