Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Valóban bánni fogom, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban bánni fogom, hogy nem menyasszonyi ruhában mentem férjhez?

Figyelt kérdés

Saját döntésből adódóan nem szerettem volna abroncsos, hercegnő ruhát, mert nem tudom elképzelni magam egy ilyenben. Tipikusan az az eset lettem volna, amikor a ruha elnyomja a viselőjét.

Hosszú, de egyszerű szabásút szerettem volna, ilyesmit:

[link]

Mivel sajnos nem találtam olyat, ami megfelelt volna a megadott árban, ezért egy sima törtfehér koktélruhában mentem férjhez 2 éve.

Viszont akkor és azóta is hallottam már, bánni fogom, hogy nem volt "nagy nap" az életemben, nem éreztem azt, hogy én vagyok a középpontban, és ilyen többet nem lesz.

Nem szeretem az eseménynek kikiáltott dolgokat, amikor kötelezően boldognak kell lenni, hibátlannak kell lenni, középpontban kell lenni, és nem az esküvő volt életem (vagy akár a párommal eltöltött "életem") legboldogabb napja.

Inkább voltam kimerült, mire odajutottunk, mint felhőtlenül boldog, és alig vártam, hogy hazamenve lerúghassam a cipőimet valahová a sarokba, és aludhassak másnap délig.

Most még nem volt olyan rég, de idősebb korban valóban megbánhatom?

Pl ha lesz egy lányom, az ő esküvőjén? Vagy fiatal menyasszonyokat látva, mikor felettem már végleg elszállt az idő?

2019. jan. 18. 11:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy megbándo majd.
2019. jan. 19. 15:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak megerősíteni tudom hogy sokan retttttentően túlspilázzák a dolgot, és sokak fejében él egy kép AZ ESKÜVŐRŐL és ha valaki nem aszerint csinálja, hibbant.

Olyan ruhát, helyszínt, dekorációt stb válassz ami Neked tetszik. Ruhánál nem baj, ha jól áll az alakodhoz, ha tetszel magadnak a fotókon, mert azt fogod nézegetni. De ha te egy habos-babosban nem érzed jól magad, isten őrízz hogy azt vegyél.

Ígyis-úgyis mindenki titeket fog körbeugrálni, tökmindegy hogy van-e abroncsod vagy se...

Számos olyan esküvőn voltam ahol az ara egyszerű ruhát vett, volt hogy nyári estélyi ruhát (ekrü színben) és gyönyörű volt.

Én is vacilláltam pufibb ruha között, de végül az egyszerűségre szavaztam, hasonlóan egyszerű de nagyszerű ruhám lesz:

[link]

2019. jan. 20. 10:46
 13/17 anonim ***** válasza:

Te tudod, hogy megbánhatod-e vagy sem, ne innen várd a megerősítést.

Én bánnám, ha nem lett volna menyasszonyi ruhám, de ez attól is függ, milyen az esküvő. Egy 10 fős polgári esküvőre nem hiányzik az abroncsos menyasszonyi ruha, így a polgári esküvőnkön én egy fehér alapon virágmintás Orsay ruhában voltam. Az egy évvel későbbi templomi+lakodalomban már menyasszonyi ruhában voltam.

2019. jan. 21. 21:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem a menyecske ruhám volt "nem igazi". Sima fekete pörgős szoknya piros felsővel, semmi különleges. Ezt egy kicsit megbántam, bár tetszeni tetszett, de valami többet-jobbat képzeltem még az esküvő előtt el. De egyszerűen nem találtam olyat, ami teljesen megfelelt volna, és több idő már nem volt keresgélni.
2019. jan. 21. 21:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Mi most szervezzük az esküvőnket a párommal, és bár nekem habos babos a ruhám mert én szerettem volna (mindenkinek maga döntése), édesanyám mindenbe beleszól, hogy az így vagy úgy volt az ő esküvőjén és ezt ezért meg azért kell nem így vagy így csinálni ... néha kikészülünk. Még néhány hónap van hátra, de ott tartunk, hogy előbb közösen megbeszéljük a párommal (mint ahogy eddig is) és a döntés után átgondoljuk, hogy megtartjuk e magunknak, vagy van e szükségünk segítségre az összeszervezésében és ezért kell valakinek szólni a családból.

Ha te így akartál dönteni anno akkor jól tetted, és ne bánkódj ezen. Meg se hallgasd az ilyen rosszalló kommenteket. Van ismerősöm aki mivel terhes volt, de a baba születése előttre volt tervezve az esküvő ezért egy kék nadrágkosztümben ment férjhez.

2019. jan. 23. 16:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Anyukám anno egy sima fehér nadrágkosztümben ment férjhez, és nem bánta meg az elmúlt 32 évben :).
2019. jan. 27. 00:04
 17/17 anonim ***** válasza:
A vőlegény fontosabb mint a ruha. Van aki ezt elfelejti. De nem lehet hibáztatni a nőket,agyon van tolva ez az esküvő mizzéria. Nyugi. Ennél sokkal rosszabb választásokat szoktak megbánni az életben. Végtére is ez csak egy ruha.
2019. febr. 21. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!