Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a húgotok ugyanabban a menyasszonyi ruhában menne férjhez, mint ti?
Sziasztok!
Nővérem 2 éve ment férjhez, már akkor totál beleszerettem a menyasszonyi ruhájába, sőt, én mondtam neki, hogy próbálja fel, ő fel sem szerette volna. Végül felvette és ő is beleszeretett, ahogy meglátta magán.
Nekünk novemberben lenne a lagzink, de teljesen kétségbe vagyok esve, mert azóta is az a ruha álmaim ruhája. Felpróbáltam már csomó ruhát, de egyszerűen egyik sem tetszik se rajtam, se magában. :(
Viszont nem tudom, mennyire lenne "illő" ugyanabban férjhez menni, mint nővérem. Fel sem merem neki hozni a témát. Engem nem zavarna fordított esetben, de én jóval lazábban kezelem ezt az esküvő-témát.
Szerintetek furcsa lenne?
bár lánytestvérem nincs, de nem zavarna és szerintem ez nem is lenne furcsa
ő többet úgyse fogja felvenni és ez nem olyan, hogy ha te is ugyanabban mész férjhez, akkor elnyomod az ő napjának emlékét vagy bármi hasonló
szóval nem hiszem, hogy baj lenne, de persze beszélj vele
1, Hozd fel, különben mindig bánni fogod.
2, Mondd azt, hogy ha más is kölcsönözte, mit számít, hogy te is kikölcsönzöd?
Szerintem nyugodtan mondd meg neki, amit ide is írtál, aztán látod a reakcióját.
Én nem haragudnék meg érte a helyében, hiszen nem előle vetted el és nem is vele egyszerre hordtad, viszont biztos nekem is furcsa lenne a dolog, hiszen annyi ruha van és hasonlók is.
Fordított esetben én sem venném fel ugyanazt a ruhát, amiben a nővérem az esküvőjén volt, mivel én nem erezném benne egyedinek és eredetinek magam. De ez az én hülyeségem és másokat tudom, hogy egyáltalán nem zavar az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!