Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívjam apa családját, ha ez a véleményük rólam? L/23.
A párom megkérte a kezem, másfél év múlva lesz esküvő. Karácsonykor akartuk bejelenteni apának és az apai ágamnak (telefonon már elmondtam), azonban bejelentették: nem szívesen látnak karácsonykor, mert nem vagyok velük jóban. Sose jöttek el semmilyen ünnepélyre, ami velem volt kapcsolatos (ballagás, diplomaosztó, stb), akkor erre se hívjam meg őket? Bővebben lent:
A szüleim még 10 éves koromkörül elváltak, apa újraházasodott és lett 3 fia. Nem nagyon foglalkozott velem és a nővéremmel soha, az új házasságával mintha az egész korábbi életét törölte volna - velünk együtt. 16 éves voltam, mikor eldöntöttem, nem szeretnék láthatásra sem menni hozzá, akkoriban már született az 1. fia. Azóta olyan évi 1-2-szer találkozunk (ünnepekkor), két éve ezek az alkalmak sincsenek. A testvére családjával jóban voltam, nagymamámmal viszont nagyon rosszban, mert rajtam vezette le az anyukám iránti dühét, amiért elváltak.
Ilyen esetben - ha már a jegyességemre sem kíváncsiak - ti meghívnátok az apai ág tagjait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!