Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy meghívjam-e a csoporttársaimat az esküvőre?
1 hónap múlva lesz a lagzink, jóban vagyunk, de annyira mégsem. Viszont szokták kérdezgetni, hogy hogy áll a szervezés, stb. Igazából a szertartásokon szívesen látnám őket, de félek, hogy el sem jönnének.
Most mi legyen? :)
Köszi a választ, itt az a szokás, hogy van vacsorás és vacsora nélküli meghívó.
De én is arra gondoltam, hogy szólok nekik szóban, aztán ha szeretnének, eljönnek, ha nem, akkor nem.
szerintem beszélj velük,hogy a szertartáson szívesen látnád őket.
a szertartásra be szoktak ülni távolabbi ismerősök is,ha érdekli őket. én pl szívesen elmennék. magára a bulira nem,ha nem vagyunk olyan jóban.
Én egészen biztosan meghívnám a csoporttársaim, ha házasodnék. Ezerszer szívesebben látnám őket, mint a sok rokont, akivel évente egyszer ha összefutunk, és sokról azt se tudom kicsoda...
De mi 6 évet töltöttünk együtt, napi szinten pedig rengeteg időt, összekovácsolódtunk, imádom őket.
De ha nem lennénk annyira nagyon jóban, és nem érezném azt, hogy velük szeretnék bulizni a nagy napon, akkor nem hívnám meg őket, esetleg csak a szertartásra.
Csak arra valaszolj, hogy mi a banatos hervatag PITLIERT hivnad meg oket, ha annyira nem is vagytok joban?????
Normalis vagy?!
Mi ez?!
Ovoda es altalanos iskola tarsaidat miert felejted ki? Hulye vagy?
Mondjuk azért, mert napi 8 órában együtt vagyunk, együtt izgulunk a vizsgákon egymásért, együtt sírunk, nevetünk, stb?
A lagziba nyilván nem hívom meg őket, mivel nem tartjuk a kapcsolatot egyetemen kívül. De egyébként izgulunk egymásért.
De megoldódott a dolog, ketten megkérdezték, hogy hány órakor lesz a szertartás, és nem.gond-e, ha eljönnek, mert szeretnének rajta jelen lenni. Aztán mondtam, hogy pont meg akartam hívni őket. Egy ember kivételével mindenki örült a meghívásnak és azt mondták, ott lesznek.
Köszi a válaszokat, szép napot neked kedves utolsó válaszoló, hátha jobb kedved lesz ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!