Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívjam apa családját, ha ez a véleményük rólam? L/23.
A párom megkérte a kezem, másfél év múlva lesz esküvő. Karácsonykor akartuk bejelenteni apának és az apai ágamnak (telefonon már elmondtam), azonban bejelentették: nem szívesen látnak karácsonykor, mert nem vagyok velük jóban. Sose jöttek el semmilyen ünnepélyre, ami velem volt kapcsolatos (ballagás, diplomaosztó, stb), akkor erre se hívjam meg őket? Bővebben lent:
A szüleim még 10 éves koromkörül elváltak, apa újraházasodott és lett 3 fia. Nem nagyon foglalkozott velem és a nővéremmel soha, az új házasságával mintha az egész korábbi életét törölte volna - velünk együtt. 16 éves voltam, mikor eldöntöttem, nem szeretnék láthatásra sem menni hozzá, akkoriban már született az 1. fia. Azóta olyan évi 1-2-szer találkozunk (ünnepekkor), két éve ezek az alkalmak sincsenek. A testvére családjával jóban voltam, nagymamámmal viszont nagyon rosszban, mert rajtam vezette le az anyukám iránti dühét, amiért elváltak.
Ilyen esetben - ha már a jegyességemre sem kíváncsiak - ti meghívnátok az apai ág tagjait?
Nem szívesen látnak karácsonykor?
Én biztosan nem hívnám meg.
Apukád büszke lehetne rá,hogy egy ilyen lánya van.
Le se szar,te mégis gondolsz rá.
Az ilyen nem apa, hanem egy darab sz..r.
Eszedbe ne jusson meghívni, ès azt sem, akivel még rosszban vagy.
Ne is tudjanak róla.
Az uncsitesóim sem hívták el az apjukat, az esküvőjükre, mert egy nagy gazember.
Még a végén jol beégetnek a sajàt esküvödön!
Sajnos nem ritka az ilyen...
biztos nem hivnam meg öket...
Meg jo hogynem a sajat esküvödön fogsz jopofozni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!