Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megoszthatom veletek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megoszthatom veletek az érzéseimet? Hasonló helyzetű menyasszonyok?

Figyelt kérdés

2 hónap múlva lesz az esküvőm. már többször jártam itt kérdésekel, de most csak szeretném elmesélni nektek, hogy a héten milyen érzéseim támadtak.

nagy lázban égünk, szervezzük az esküvőt, hogy minél költségtakarékosabban oldjuk meg. a héten felgyorsultak az események (gyűrűrendelés, öltönyrendelés, meghívók szétostása, virág és dekoráció megszervezése, árajánlatok közül választás, a kiválaszottal való megbeszélés, minden apróság kezd már körvonalazódni, költségek újratevezése a konkrétumok tudatában és nem kell már aggódnunk, hogy meg lesz-e a pénz, mert igen, megvan rá ).

szóval most jutottam el arra a szintre, hogy izgulok, már alig várom az esküvőt és én szeretnék lenni a legszebb menyasszony a világon és szeretném a páromat elkápráztatni, ha meglát a ruhában, sminkelve, gyönyörű frizurában...

amikor előszö voltam ruhapróbán, akkor szolid ruhát választottam, majd visszamentem és már bártabb voltam, egy "nagyobb" ruhát szemelte ki és foglaltam le. de most úgy érzem még egyszer visszamegyek és egy igazi hercegnős ruhát szeretnék, ami hófehér és ragyog, amikor rásüt a nap!

talán bután hangzik, de most értem meg egy rendes ruhapróbára.

már van egy babánk, imádom a párom, csodás apa és társ és izgatottan várom, hogy a felesége legyek.

2010. jún. 27. 11:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem időben kezdje el minden menyasszony az álom ruha megkeresését.

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 27. 11:49
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Érzeni fogod melyik a te ruhád.Én is felprobáltam egy párat,én hagyományosat szerettem volna,abronccsal.Rátaláltam.Egyben volt nagy és szolid is.Mikor irtad,hogy elakarod kápráztatni a párod,eszembe jutott mikor engem meglátott fehér ruhában,sminkben...Megkönnyeztem most.:)Az álla leesett.Nyugodtam válogass,az a te napod lesz.
2010. jún. 27. 11:57
 13/30 anonim ***** válasza:
69%

11:49!

Nekem ezek a ruhák nagyon nem tetszenek.

2010. jún. 27. 12:02
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
sokan megszólják az embert hogyha habos babos ruhát vesz fel,meg szép nagy lagzit akar mondjuk ,mert akkor mutogatja a pénzét.Ha egyszerübb ruhát választasz,szerény lagzi,vagy csak vacsora akkor meg összesúgnak a hátad mögött,hogy csóró vagy és ez nem is "igazi esküvő" . Egyszóval ha beleakarnka kötni valamibe,mugyis belefognak,ugyhogy mindent ugy válassz,hogy ez a te napod,nyugodtan legyél habos ruhában ,régen mindig megadták a módját az esküvőnek .Ma már divat a szolidabb, visszafogottabb ruha,esküvő,de ez részben azért van mert sokkal nehezebb a mai emberek élete anyagi szempontból. Minden a te döntésed,ez a ti napotok lesz,sok boldogságot kivánok. Én is habos ruhát,és nagy bulit akarok utána,gyönyörü akarok lenni a leendő férjem előtt,holott tudom hogy nem a ruhámért fog elvenni természetesen..
2010. jún. 27. 12:07
 15/30 anonim ***** válasza:
48%
nekem sem :(
2010. jún. 27. 12:08
 16/30 anonim ***** válasza:
75%
Hát én se ilyen linkekre gondoltam....Ezek nem is királylányosak...
2010. jún. 27. 12:09
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem ilyesmi menyasszonyi ruhám volt csak nagyon csillogott mert ahol itt fekete minta van benne nekem arra a fekete mintára ezüst csillám volt rászórva : [link]
2010. jún. 27. 12:10
 18/30 A kérdező kommentje:
12.10! ez vmi káprázatos ruha!!!!!! gyönyörű!
2010. jún. 27. 12:24
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen anyukámék varratták nekem.Nekem is nagyon tetszik.
2010. jún. 27. 13:35
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szíved joga eldönteni, hogy milyen ruhát szeretnél az esküvődre, hiszen ez a Te életed egyik legszebb és legfontosabb napja! :))) Ha hercegnő szeretnél lenni, akkor ne fogd vissza magad! A párod mindenképp odáig lesz tőled és hidd el, hogy ő a legfontosabb! Ne foglalkozz azokkal, akik irigykednek, hogy Neked összejött az, amiről ők még csak ábrándoznak, hiszen van egy gyermeked és feleségül vesz életed szerelme!!! Sok boldogságot kívánok és nagyon jó készülődést! :)

Íme néhány tipp a nagy napra! ;-)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 27. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!