Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mi legyen nálam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi legyen nálam?

Figyelt kérdés
2 hét múlva férjhez megyek és már nagyon izgulok nagy lagzi lesz és azon gondolkodtam mit vigyek magammal a lakodalomba mire lesz szükségem szerintetek? intimtörlőkendő, dezodor, parfüm, smink kellékek, hullámcsat, hajlakk, papirzsepi... eddign ezekre gondoltam szerintetek lesz még valamire szükség?ne nézzetek hülyének lehet nem lesz rá szükségem de, biztonságba érzem ha mindez nálam van
2010. jún. 26. 22:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
22:48 vagyok. na az is kell ^^ meg vibri is. hátjha nem ér rá a másodlagos pasid, a vőlegényed meg holrészeg v. eltűnik az imént feltüntetett tanúval. vagy az anyáddal.. :OOO XDDD
2010. jún. 26. 22:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó nem vagy vicces!!!!

A menyasszonyi szütyőbe zsepi, más nem!

Anyukádnál, vagy a kocsiban egy táskában, vagy a szobátokban, fehér harisnya, fehér bugyi, fehér cipő, ragtapasz, hajlakk, hullámcsat, kontytű, sminkcuccok, törlőkendő, zsepi, tampon, betét. És a menyecske ruhád, cipő, hozzá másik fehérnemű, már ha van ahhoz is külön. Másnapra egy civil ruha, ha nem mentek haza hajnalba. Telefont ne vigyél!!!!

2010. jún. 26. 22:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
jah igen és kis varrókészlet...
2010. jún. 26. 22:54
 14/17 anonim ***** válasza:
35%
Bocsi, h visszakérdezek, de nem értem, h minek pl.: bugyi, melltartó, harisnya, cipő, intimtörlőkendő, körömreszelő, fájdalom és lázcsillapító, stb. Nem értem, ezek miért kellenek egy esküvőre?
2010. jún. 27. 01:13
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Bugyi: ha netán véletlenül akkor akarna megjönni...

Melltartó szerintem sem kell hacsak nem húzza át a menyecskeruhához.

Harisnya: ha leszakadna, vagy a menyecskeruhához áthúzza barnára a fehéret

Cipő: ha feltöri a lábát az eredeti cipője, vagy nagyon kényelmetlen

Intim törlőkendő: van aki pisilés után szereti ezzel is letisztítani magát

Körömreszelő: ha beszakad a körme (akár igazi, akár mű), elég kellemetlen tud lenni, ha mindenbe beleakad

Gyógyszer: soha nem lehet tudni (nálam mindig van a táskámban)

Persze ezt nem kell ott tárolni, elég, ha a szobában van, vagy a kocsiban egy táskában.

2010. jún. 27. 01:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
*beszakadna
2010. jún. 27. 01:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Én vagyok,aki a gyógyszereket sorolta.Pl. a fájdalomcsillapító nálunk anyósomnak kellett,mert fájt a feje,szinte egész nap és nem hozott magával.Szerencsére anyukámnál volt.A savlekötő miattam kellett.Sok a savam és az idegességtől méginkább kellemetlen a dolog.A lázcsillapító mindig jó,ha van.A mi esküvőnkön az egyik rokon kisfia lázasodott be estére,ezért jutott ez eszembe,hogy írjam.Persze gyorsan hazavitték,de jó,ha mindjárt be utd venni egyet gyógyszert.

A csípés elleni krémeket és esetleg kálciumot nem írtam.Ilyen is előfordulhat egy szabadtéri lagzinál.A kálcium akkor kell,ha valaki allergiás a rovarcsípésre.Persze,jó ha mindenki gondoskodik magáról,de anyunál és nálam is mindig van a táskában gyógyszer,ki tudja mikor kell.Ahogy a többiek is írták,elég,ha a kocsiban van,nem kell elsősegélyládával ülni a vacsora asztalnál,de ha gond van legyen mihez nyúlni.

A kontaktlencse is saját példa.Én elfelejtettem vinni hozzá tokot és folyadékot is.Nagyon bántam.

2010. jún. 27. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!