Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mi legyen nálam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi legyen nálam?

Figyelt kérdés
2 hét múlva férjhez megyek és már nagyon izgulok nagy lagzi lesz és azon gondolkodtam mit vigyek magammal a lakodalomba mire lesz szükségem szerintetek? intimtörlőkendő, dezodor, parfüm, smink kellékek, hullámcsat, hajlakk, papirzsepi... eddign ezekre gondoltam szerintetek lesz még valamire szükség?ne nézzetek hülyének lehet nem lesz rá szükségem de, biztonságba érzem ha mindez nálam van
2010. jún. 26. 22:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Váltó harisnya,bugyi, melltartó, papucs(természetesen valami kényelmes FEHÉR!)
2010. jún. 26. 22:19
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálad semmi anyukádnál legyenek,mert nincs olyan menyasszonyi táska amibe minden belefér:)
2010. jún. 26. 22:20
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
tű, cérna, körömreszelő
2010. jún. 26. 22:20
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne te vidd, csak készitsd össze, és legyen anyukádnál. Sminkszert, és arcodra törlőkendőt, ha a sírástól elmosódna a festék. Papirzsepit (sokat, mert tuti megríkatnak), másik bugyi, melltartó, tampon v. betét (soha nem lehet tudni),intim törlőkendőt, másik harisnya és egy másik kényelmes fehér lábbeli. A cipőt már most kezd el hordani otthon 1-1 órát minden nap. Ha a ruhát elhoztad a kölcsönzőből, gyakorold a wc-zést, (főleg ha abroncsos). Ne igyál sok alkoholt, és mást se ha nem vagy szomjas, ne kelljen sokat pisilni menni. SZEMÉLYIT, LAKCIMKÁRTYÁT, GYŰRŰT ÉS A VŐLEGÉNYT se felejtsd otthon.

Nagyon sok boldogságot kivánok.

2010. jún. 26. 22:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Gyógyszerek: fájdalom és lázcsillapító,görcsoldó,savlekötő,egyéb gyógyszerek,amit naponta szedned kell,esetleg fogamzásgátló,ha szedsz és sebtapasz.

Ha kontaktlencsét is hordasz,akkor ahhoz tartó és folyadék.

A többit a többiek már elmondták. :)

2010. jún. 26. 22:41
 6/17 A kérdező kommentje:
köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!:) Felirogattom egy kis papírra mit kell elkészítenem, hogy semmi ki ne maradjon már esküvői napomat is megterveztem hova hányra stb remélem minden rendben lesz majd
2010. jún. 26. 22:47
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
mobilt is, hátha hív a szeretőd, hogy megbeszéljétek a következő alkalmat. meg gumit. hátha közben kiszöktet a szeretőd és elvisz egy körre, miközbe a vlőegényed is a szobába csinálja a tanúddal.
2010. jún. 26. 22:48
 8/17 A kérdező kommentje:
te egy igen nagy paraszt vagy :) de egy ilyen hozzá szólás is kell :P
2010. jún. 26. 22:50
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

biztosítótű! egy korábbi kérdésnél olvastam. én 2 hónap múlva megyek férjhez, én is leírom ezeket!

Legyetek boldogok!

2010. jún. 26. 22:50
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg egy ánuszrózsa izgatót is berakhatnál.
2010. jún. 26. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!