Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ma a '90-es évek egyik közkedvelt menyasszonyi ruha típusáról?
Tudjátok lányok, abban az időben örültek az emberek, ha ilyen jutott nekik.
Egyébként meg kb. ugyanez lenne a véleménye a nagymamátoknak a mai divatról. Nem értem, miért kell fikázni, 20 évvel ezelőtt ti is felvettétek volna boldogan, mert akkor ez volt a trendi. Vagy maradt volna a fehér kosztüm (temészetesen az is a 90-es évek stílusában), mert akkor még nem voltak csodaszalonok álomruhákkal. Legalábbis vidéken nem.
Komolyan gondolja az eladó, hogy ezt valaki megveszi most??
Jelmezbálra kicsit drága mulatság.
Proli vagy sem, vidéken szinte csak ilyen volt, a legtöbb nőnek tetszett ez a fodor-bodor, anno nekem is.
Amúgy ennél sokkal jobb alakú nőn, egy szebb szabású, varrású, kidolgozású ruha azért egészen máshogy mutatott nem mindegyik ilyen típusú ruha nézett ki így és állt így a viselőjén, csak a neten ezt az egy képet sikerült találnom.
Egyik rokonom ilyesmibe ment férjhez :)
Nekem többnyire minden menyasszonyiruha tetszik, de ez . . . Ez képezi a kivételt :)
Bár a rokonom ruhája ehhez hasonlított:
Na ezt a képet képzeljétek el úgy, hogy a kérdező áltak belinkelt képpel ötvözzük! Leginkább a szoknyarészt.
A kalocsai az ország egyik legszebb népviselete, azt azért ezzel a ruhával nem igazán kéne összepárosítani, még akkor is, ha ez a ruha nem eredeti, hanem mai anyagokból lett varrva. :)
Egy népi táncos....
Eredetibe így néz ki egy kalocsai menyecske ruhája: [link]
Gyönyörű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!