Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok ma a '90-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ma a '90-es évek egyik közkedvelt menyasszonyi ruha típusáról?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 26. 20:06
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
68%
Ez tök gáz XD Akkorát röhögtem
2010. jún. 26. 21:08
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

Aki 20-25 évesnél idősebb az emlékezhet ezekre a ruhákra, nekem is szinte minden ismerősömnek ilyesmi ruhája volt (persze ennél jobb alkat, normálisabb szabás, és abroncs sokat számít), akkoriban nagyon divatosnak és csininek számított, az egyik szomszédom még 2004-ben is valami hasonlóban ment férjhez.

Amúgy szerintem is borzasztóak, de akkor tényleg ez tetszett a többségnek.

Lehet, hogy 10-20 év múlva a mai pánt nélküli ruhák fognak borzasztónak tűnni, pedig a többségnek(nekem is) ezek tetszenek, ez a divat....:)

2010. jún. 26. 21:12
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Ez tök giccses.

Nekem a Még zöldebb a szomszéd nője-ből tetszik a menyasszonyi ruha, az szép, meg a sex és New York 1.ben Carrie ruhája is habos babos volt ha jól emlékszem, de mégis szép. De ez már túl túl...

2010. jún. 26. 21:24
 24/49 A kérdező kommentje:

[link]

Amúgy itt a ruha több képpel, csupán csak 43 990 Ft-ért! Nem csodálom, hogy nem veszik meg! :D:D

2010. jún. 26. 23:08
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
Hat tenyleg furcsa visszanezni ezt, de akkoriban ez termeszetes volt, ilyen volt a divat...mikor az en edesanyam eskudott, aki olyan volt az eskuvoi ruha, mint egy estelyi, semmi fodor meg hasonlok...ma az is furcsa lenne. Szerintem 20-30 ev mulva a mai divat is nagyon furcsa lesz. Szoval termeszetes dolog ez a valtozas.
2010. jún. 26. 23:40
 26/49 A kérdező kommentje:

Igen-igen az én anyukámnak is ('80-as éve) olyan ruhája volt, deréknál volt egy szalag, ami inkább övként funkcionált, teljesen egyenes szoknya, felül kissé bő új nyakig zárt (ami úgy is illik igazándiból) csipke rátéttel, derékig érő fátyol, de egyébként én arra mai szemmel is azt mondom, hogy szép, bár kétségtelen, hogy nem húznám fel, de az tényleg szép és ízléses.

A bal oldali ruhához tudnám azt hasonlítani: [link]

2010. jún. 27. 00:10
 27/49 anonim ***** válasza:
100%

Nézzétek, a mai divaton is ki lesznek akadva a gyerekeink, hogy hogy lehetett ilyen ruhákat felvenni. Az a szabás, ami ma nagyon elegánsnak és trendinek számít, akkor überciki lesz.

A linkelt ruha pedig nem etalon, mert ez a 90-es évek divatjának egy ritka ronda példánya. Azért abban a divatban is voltak ízléses ruhák!!

2010. jún. 27. 10:53
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

Mint egy elfuserált Madonna a Like a virgin klipjéből :/

Én '90-ben születtem, és szeretem a retro dolgokat, de ez a ruha már túlzás.

2010. jún. 27. 17:04
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

Most, a mai divat után, ha valaki ilyet venne fel, hajjajjjjj.

Viszont már a mi unokáink a mi álomruháinkat fogják bohócjelmeznek hívni.

Ha a 90es éveket írnánk, mindenki imádná, most más a gyönyörű, jövőre lehet allufóliában mennek férjhez a csajok:)

2010. jún. 28. 09:56
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyenekre sajnos csak fényképekről és videóról emlékszem, mert 89-es vagyok...De 92-ben voltunk egy esküvőn és a koszorúslányoké is ilyen volt, csak természetesen rózsaszínben :D Csini ;)
2010. jún. 29. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!