Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ma a '90-es évek egyik közkedvelt menyasszonyi ruha típusáról?
Aki 20-25 évesnél idősebb az emlékezhet ezekre a ruhákra, nekem is szinte minden ismerősömnek ilyesmi ruhája volt (persze ennél jobb alkat, normálisabb szabás, és abroncs sokat számít), akkoriban nagyon divatosnak és csininek számított, az egyik szomszédom még 2004-ben is valami hasonlóban ment férjhez.
Amúgy szerintem is borzasztóak, de akkor tényleg ez tetszett a többségnek.
Lehet, hogy 10-20 év múlva a mai pánt nélküli ruhák fognak borzasztónak tűnni, pedig a többségnek(nekem is) ezek tetszenek, ez a divat....:)
Ez tök giccses.
Nekem a Még zöldebb a szomszéd nője-ből tetszik a menyasszonyi ruha, az szép, meg a sex és New York 1.ben Carrie ruhája is habos babos volt ha jól emlékszem, de mégis szép. De ez már túl túl...
Amúgy itt a ruha több képpel, csupán csak 43 990 Ft-ért! Nem csodálom, hogy nem veszik meg! :D:D
Igen-igen az én anyukámnak is ('80-as éve) olyan ruhája volt, deréknál volt egy szalag, ami inkább övként funkcionált, teljesen egyenes szoknya, felül kissé bő új nyakig zárt (ami úgy is illik igazándiból) csipke rátéttel, derékig érő fátyol, de egyébként én arra mai szemmel is azt mondom, hogy szép, bár kétségtelen, hogy nem húznám fel, de az tényleg szép és ízléses.
A bal oldali ruhához tudnám azt hasonlítani: [link]
Nézzétek, a mai divaton is ki lesznek akadva a gyerekeink, hogy hogy lehetett ilyen ruhákat felvenni. Az a szabás, ami ma nagyon elegánsnak és trendinek számít, akkor überciki lesz.
A linkelt ruha pedig nem etalon, mert ez a 90-es évek divatjának egy ritka ronda példánya. Azért abban a divatban is voltak ízléses ruhák!!
Mint egy elfuserált Madonna a Like a virgin klipjéből :/
Én '90-ben születtem, és szeretem a retro dolgokat, de ez a ruha már túlzás.
Most, a mai divat után, ha valaki ilyet venne fel, hajjajjjjj.
Viszont már a mi unokáink a mi álomruháinkat fogják bohócjelmeznek hívni.
Ha a 90es éveket írnánk, mindenki imádná, most más a gyönyörű, jövőre lehet allufóliában mennek férjhez a csajok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!