Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tudnék csinálni? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék csinálni? Hogy lehet ebből jól kijönni?

Figyelt kérdés
Nemsokára esküvőm lesz és a barátaim egy 3 napos legénybúcsút szerveztek nekem külföldön. Én direkt elmondtam nekik hogy bőven elég nekem itthon a környéken 1-2 nap valahol de erősködtek hogy egyszer van legénybúcsúm és hogy ők mindenképp ilyet akarnak nekem. Ami jól is esett viszont a párom azóta cirkuszol hogy mi lesz ha én ilyen helyre megyek meg majd megfogom csalni meg az lesz a vége hogy nem lesz esküvő. Hozzáteszem nem csalnám meg és nem is terveztem semmilyen hatalmas bulizást de nem akarom megbántani a barátaimat se hogy ne szervezzenek semmi ilyet mert nem szeretnék elmenni külföldre. Nyilván én sem örülnék ha a barátnőm kimenne 3 napra külföldre lánybúcsúra de fogalmam sincs hogy másszak ki ebből a helyzetből. Próbáltam nekik többször finoman mondani hogy nem kell ilyen hely meg jó itthon is de nem foglalkoznak vele. Teljesen tanácstalan vagyok és nem akarok ebből minden napos veszekedést a barátnőmmel se,azt meg végképp nem akarom hogy amikor kimegyünk külföldre akkor legyen nagy balhé az egészből. Mit tudnék csinálni? 26/F
2018. nov. 16. 13:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
26%
#19 Közted meg a "párod" között megvan a BIZALOM, de egyikőtök sem engedné a másiknak, hogy több napos programot szervezzen a másik nélkül? :D Mesélj még ;)
2018. nov. 17. 20:35
 22/27 anonim ***** válasza:
21# szó nincs engedélyről... Nincs rá igényünk.. Ennyi.
2018. nov. 17. 23:04
 23/27 anonim ***** válasza:
90%

Lehet én vagyok házi sárkány, de nekem ebből a sztoriból az tűnt fel elsőnek hogy a barátnőd mit szól bele, de te képtelen vagy határozottan megmondani a barátaidnak hogy "Nem és kész, mert nem akarom." Inkább elválna a válaszolók fele is mintsem hogy a barátaira haragudjon mert nem veszik figyelembe az akaratát?

Érdekes én valamit mondok, akkor azt tudom úgy hogy utána mindenki felfogja.

2018. nov. 18. 08:18
 24/27 anonim ***** válasza:
86%

Ja az lemaradt hogy az életben néha választani kell, nem lehet mindig semlegesnek maradni hogy jaj csak szeressen mindenki.

Nem tudsz úgy élni hogy az mindenkinek megfeleljen. Viszont dönteni tudni kell, tudni hogy mi a fontosabb.

2018. nov. 18. 08:20
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

En hozzad sem mennék!

Ilyen papucs alakhoz,aki nem képes kiállni magàért?

Akkor mindig az lesz amit a haverok,barátok mondanak?

Koszi,en ebbol nem kèrnék.

Lehet a bnod is ez zavarja...

Legyél férfi es mond meg a haveroknak h te! elmondtal valamit

ha nem kivitelezhető akkor nem kèrsz belőle.

Nekunk nem hogy 3 napos,de 1 napos legeny-lany bucsunk sem volt.

Feleslgesnek tartottuk,foleg azert is mert mindenki mast akart

Mindenki azt nezi h bulit kell csapni,a barataid nem tisztelnek

ok csak egy urugynek hasznalnak,hogy kiruccanjanak bulizzanak

elgondolkodnek ok tenyleg e baratok...

2018. nov. 22. 19:25
 26/27 anonim ***** válasza:
42%

Engem az zavarna aki 3 napra nem tud leszakadni rolam és egyedül a boltba se enged mert hogy megcsalom.. Itt a barátnő gázos..

40N

2018. nov. 22. 19:28
 27/27 anonim ***** válasza:

Engem mondjuk az zavarna a leginkább, hogy azt mondom a barátaimnak hogy nem akarok elutazni, és erőltetik. Egyszer van legénybúcsúm de ha nem akarok elutazni mit kell erőltetni.

A haveroknak is lesz majd biztos, majd az övék lehet olyan felőlem amilyet csak akarnak.

"Próbáltam nekik többször finoman mondani hogy nem kell ilyen hely meg jó itthon is de nem foglalkoznak vele."

úgy kell mondani hogy foglalkozzanak vele, mi az hogy szerveznek neked egy bulit és egyedül csak a Te véleményed nem érdekli őket?!

2018. nov. 23. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!