Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni? Hogy lehet ebből jól kijönni?
Érdekes, hogy mindenki a lányt szidja, hogy féltékeny, és elsiklotok afelett, hogy a kérdező maga is leírta, hogy ő sem örülne, ha a barátnője menne külföldre három napra nélküle.
Beszéljétek meg, hogy mindketten a saját baráti társaságotokkal külföldre mentek lány/legénybúcsút tartani, és akkor ő is a szervezkedéssel foglalja le magát a barátnőivel, nem pedig azon fog idegeskedni, hogy te mit csinálsz a barátaiddal.
Egyébként érdemes lenne elgondolkozni, hogy van-e értelme úgy házasodni, hogy nem bíztok egymásban.
Szerintem ekkora 3 napos külföldi felhajtás azért alapból felesleges csinálni erre, valóban itthon is lehet bulizni egyet. Elsőre én is lehet néznék egyet.
A féltékenységének van egyébként valami alapja? Csak mert ha ismeri a barátaidat, és ekkora felhajtást akarnak, lehet már elképzelt magában minden olyat, hogy majd qrvát/sztriptízest is rendelnek, kiindulva a nagy felhajtásból amit neked szánnak.. Erre gondolva én sem mosolyognék a dolgon.
Már ha tapló haverjaid vannak, akiknek kötelező eleme pl a qrvák is a legénybúcsúnak.
Mellesleg hallottam már én is érdekes dolgokat legénybúcsúról, mondjuk ott pont nem a házasuló lépett félre a sztriptízessel, hanem más a vendégségből, de bennem is megmaradt ez a történet... Így ha szívemre teszem a kezem, bennem is lenne félelem kicsit.
Kimászni meg úgy lehet, hogy összeegyezteted egyrészt az igényeket, másfelől leülsz beszélni erről utoljára a barátnőddel, normálisan és abból a célból, hogy megnyugtasd, nincs mitől félnie. De azt is jelezd neki, hogy ha ennyire nem bízik benned, akkor érdemes átgondolni az egész házasságot, mert anélkül nem sokra fogtok menni.
HA nem akarsz külföldre menni, akkor a sarkadra állsz és NEM mész, közlöd a barátaiddal, hogy ha legénybúcsút akarnak, akkor az ITTHON lesz, pont.
Ha pedig TE SEM örülnél, ha a párod ilyen több napos külföldi bulira menne, akkor ne menj el. Tudod, viselkedj úgy másokkal, ahogy te szeretnéd, hogy viselkedjenek veled.
Legyél egyszer felnőtt férfi, merj a barátaid elé állni és megmondani őszintén, amit gondolsz. Hogy már megmondtad, hogy bőven elég neked itthon a környékén 1-2 nap, ezért ebben a külföldi dologban nem szeretnél részt venni. Ők menjenek bulizni külföldre, ha akarnak, de neked erre nincs se időd, se kedved, se energiád.
Nyilván vitatkozni fognak veled, hogy de márpedig menjél, de innen is látszik, hogy nem neked szervezik ezt, hanem sokkal inkább maguknak. Ha neked szerveznék, akkor figyelembe vennék a kérdésedet.
Kérlek, ismerd be, hogy ez csak egy kitaláció, amivel csak az emberek idegeit akarod kicsit húzni. :D
Mert ha nem az, rohadtul gáz vagy. Egy önmagáért kiállni képtelen papucs. Az egy dolog - egy nagyon nevetséges dolog - hogy a saját barátaidnak nem mered megmondani, hogy nem szeretnél ilyen legénybúcsút.
Na de az, hogy elveszel egy olyan nőt, aki hisztirohamokat kap, hatalmas cirkuszt rendez és fenyeget, hogy 1) meg fog csalni, ha elmész 2) lefújja az esküvőt... szánalmas vagy.
Előre látom, hogy behúzott farokkal, kiskutya módjára úgy fogsz csaholni, ahogy a hülye p.csa kéri, becsicskulsz neki, elveszed, csinálsz neki pár gyereket, aztán telesírsz mindent, hogy a cafka elhagy, viszi a kölyköket meg minden vagyonodat. De az ilyen hatalmas balek meg is érdemli.
"Érdekes, hogy mindenki a lányt szidja, hogy féltékeny, és elsiklotok afelett, hogy a kérdező maga is leírta, hogy ő sem örülne, ha a barátnője menne külföldre három napra nélküle."
Az hogy a kérdező, nem örülne, egy dolog. De nem kezdene hisztizni, minden nap veszekedni és fenyegetőzni, hogy nem lesz esküvő. Egy ilyen féltékeny, irányításmániás kis ribizlinek gratuálni kellene talán, hogy pórázon akarja vezetni a töketlen pasiját?
Ööö, a baromi okos barátnőd ugye tudja, hogy nem kell ám külföldig utazni, hogy megcsald? Azt megteheted akár a házatok előtt, a kocsiban is, ha elég bevállalós vagy.
Még össze sem házasodtatok, már most megy a fenyegetőzés, zsarolás, hisztizés. Nő vagyok, de ezt én sem viselném el senkitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!