Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tudnék csinálni? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék csinálni? Hogy lehet ebből jól kijönni?

Figyelt kérdés
Nemsokára esküvőm lesz és a barátaim egy 3 napos legénybúcsút szerveztek nekem külföldön. Én direkt elmondtam nekik hogy bőven elég nekem itthon a környéken 1-2 nap valahol de erősködtek hogy egyszer van legénybúcsúm és hogy ők mindenképp ilyet akarnak nekem. Ami jól is esett viszont a párom azóta cirkuszol hogy mi lesz ha én ilyen helyre megyek meg majd megfogom csalni meg az lesz a vége hogy nem lesz esküvő. Hozzáteszem nem csalnám meg és nem is terveztem semmilyen hatalmas bulizást de nem akarom megbántani a barátaimat se hogy ne szervezzenek semmi ilyet mert nem szeretnék elmenni külföldre. Nyilván én sem örülnék ha a barátnőm kimenne 3 napra külföldre lánybúcsúra de fogalmam sincs hogy másszak ki ebből a helyzetből. Próbáltam nekik többször finoman mondani hogy nem kell ilyen hely meg jó itthon is de nem foglalkoznak vele. Teljesen tanácstalan vagyok és nem akarok ebből minden napos veszekedést a barátnőmmel se,azt meg végképp nem akarom hogy amikor kimegyünk külföldre akkor legyen nagy balhé az egészből. Mit tudnék csinálni? 26/F
2018. nov. 16. 13:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%
10-essel teljesen egyetértek!
2018. nov. 16. 15:03
 12/27 anonim ***** válasza:
84%

Érdekes, hogy mindenki a lányt szidja, hogy féltékeny, és elsiklotok afelett, hogy a kérdező maga is leírta, hogy ő sem örülne, ha a barátnője menne külföldre három napra nélküle.

Beszéljétek meg, hogy mindketten a saját baráti társaságotokkal külföldre mentek lány/legénybúcsút tartani, és akkor ő is a szervezkedéssel foglalja le magát a barátnőivel, nem pedig azon fog idegeskedni, hogy te mit csinálsz a barátaiddal.

Egyébként érdemes lenne elgondolkozni, hogy van-e értelme úgy házasodni, hogy nem bíztok egymásban.

2018. nov. 16. 17:42
 13/27 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ekkora 3 napos külföldi felhajtás azért alapból felesleges csinálni erre, valóban itthon is lehet bulizni egyet. Elsőre én is lehet néznék egyet.

A féltékenységének van egyébként valami alapja? Csak mert ha ismeri a barátaidat, és ekkora felhajtást akarnak, lehet már elképzelt magában minden olyat, hogy majd qrvát/sztriptízest is rendelnek, kiindulva a nagy felhajtásból amit neked szánnak.. Erre gondolva én sem mosolyognék a dolgon.

Már ha tapló haverjaid vannak, akiknek kötelező eleme pl a qrvák is a legénybúcsúnak.

Mellesleg hallottam már én is érdekes dolgokat legénybúcsúról, mondjuk ott pont nem a házasuló lépett félre a sztriptízessel, hanem más a vendégségből, de bennem is megmaradt ez a történet... Így ha szívemre teszem a kezem, bennem is lenne félelem kicsit.

Kimászni meg úgy lehet, hogy összeegyezteted egyrészt az igényeket, másfelől leülsz beszélni erről utoljára a barátnőddel, normálisan és abból a célból, hogy megnyugtasd, nincs mitől félnie. De azt is jelezd neki, hogy ha ennyire nem bízik benned, akkor érdemes átgondolni az egész házasságot, mert anélkül nem sokra fogtok menni.

2018. nov. 16. 18:45
 14/27 anonim ***** válasza:
33%
Nem értem mi a gondja, de hogy nem normàlis, vagy nem felnőtt, az tuti. Nő vagyok, úgy mondom. Ha azt gondolnàm, hogy a pàrom 3 nap alatt megcsalna màssal, akàr legénybúcsún, akàr bàrhol màshol, nem mennék hozzà feleségül, sőt el is hagynàm. Most ti komolyan ilyen bizalmi szintre nyomattok egy esküvőt? Minek? Nem a te hibàd, mert te rendesen akarod kezelni, de nem lehet vele mert hülyén gondolkodik. Én elmondanàm, hogy vagy észhez tér, vagy àrgondolom az esküvőt, mert én nem akarok îgy élni.
2018. nov. 16. 20:18
 15/27 anonim ***** válasza:
79%

HA nem akarsz külföldre menni, akkor a sarkadra állsz és NEM mész, közlöd a barátaiddal, hogy ha legénybúcsút akarnak, akkor az ITTHON lesz, pont.

Ha pedig TE SEM örülnél, ha a párod ilyen több napos külföldi bulira menne, akkor ne menj el. Tudod, viselkedj úgy másokkal, ahogy te szeretnéd, hogy viselkedjenek veled.

2018. nov. 16. 22:29
 16/27 anonim ***** válasza:
76%

Legyél egyszer felnőtt férfi, merj a barátaid elé állni és megmondani őszintén, amit gondolsz. Hogy már megmondtad, hogy bőven elég neked itthon a környékén 1-2 nap, ezért ebben a külföldi dologban nem szeretnél részt venni. Ők menjenek bulizni külföldre, ha akarnak, de neked erre nincs se időd, se kedved, se energiád.

Nyilván vitatkozni fognak veled, hogy de márpedig menjél, de innen is látszik, hogy nem neked szervezik ezt, hanem sokkal inkább maguknak. Ha neked szerveznék, akkor figyelembe vennék a kérdésedet.

2018. nov. 17. 08:29
 17/27 anonim ***** válasza:
12%

Kérlek, ismerd be, hogy ez csak egy kitaláció, amivel csak az emberek idegeit akarod kicsit húzni. :D

Mert ha nem az, rohadtul gáz vagy. Egy önmagáért kiállni képtelen papucs. Az egy dolog - egy nagyon nevetséges dolog - hogy a saját barátaidnak nem mered megmondani, hogy nem szeretnél ilyen legénybúcsút.

Na de az, hogy elveszel egy olyan nőt, aki hisztirohamokat kap, hatalmas cirkuszt rendez és fenyeget, hogy 1) meg fog csalni, ha elmész 2) lefújja az esküvőt... szánalmas vagy.

Előre látom, hogy behúzott farokkal, kiskutya módjára úgy fogsz csaholni, ahogy a hülye p.csa kéri, becsicskulsz neki, elveszed, csinálsz neki pár gyereket, aztán telesírsz mindent, hogy a cafka elhagy, viszi a kölyköket meg minden vagyonodat. De az ilyen hatalmas balek meg is érdemli.

2018. nov. 17. 10:05
 18/27 anonim ***** válasza:
14%

"Érdekes, hogy mindenki a lányt szidja, hogy féltékeny, és elsiklotok afelett, hogy a kérdező maga is leírta, hogy ő sem örülne, ha a barátnője menne külföldre három napra nélküle."

Az hogy a kérdező, nem örülne, egy dolog. De nem kezdene hisztizni, minden nap veszekedni és fenyegetőzni, hogy nem lesz esküvő. Egy ilyen féltékeny, irányításmániás kis ribizlinek gratuálni kellene talán, hogy pórázon akarja vezetni a töketlen pasiját?

2018. nov. 17. 10:09
 19/27 anonim ***** válasza:
67%
Ha a barátaid leszarják, hogy nem akarsz külföldi több napos legènybúcsút, akkor lehet arra is szarnak, hogy nem akarsz sztriptíztáncost vagy kurvt stb.. Így minden oka meg van a barátnődnek arra,hogy aggódjon. Mindenki a csajt piszkálja, közben adott egy felnőtt férfi aki nem bír kiállni a véleményèvel és hatni a barátaira. Én sem lennék nyugodt a barátnőd helyében. Ha majd a buli hevében részegen azzal szekálnak, hogy krd meg a csajt akkor se mersz majd nemet mondani? Én is bízom a páromban de nem megyünk egymás nélkül több napra, ilyen alkalomból sem. Mert ez egyszerűen nem francia bele. Kivéve persze céges bulik. Viszont amit elvárunk a másiktól, azt magunktól is. Tehát nem teszünk olyat, ami fordítva szarul esne. Ha neked nem tetszene, hogy a barátnőd külföldre megy, akkor te se menj ilyen egyszerű.
2018. nov. 17. 14:07
 20/27 anonim válasza:
28%

Ööö, a baromi okos barátnőd ugye tudja, hogy nem kell ám külföldig utazni, hogy megcsald? Azt megteheted akár a házatok előtt, a kocsiban is, ha elég bevállalós vagy.

Még össze sem házasodtatok, már most megy a fenyegetőzés, zsarolás, hisztizés. Nő vagyok, de ezt én sem viselném el senkitől.

2018. nov. 17. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!