Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni? Hogy lehet ebből jól kijönni?
Komoly kapcsolat lehet.
Kajak, minek hazasodtok, amikor ugy ismeritek kb egymast, mint en a szomszed Marika nenit ?
20 éve vagyunk együtt külön járunk üzleti utakra nyaralni is,ti már esküvő előtt ott tartotok h nem mehettek el 3 napra egyedül mert félre léptek,építő házasság lesz ez is ,olyan mai látszat..
64F
Mit tudnál csinálni,elhagyni a francba egy szar házasság és válás előtt,ez a nő még a melóhelyedre is beköltözik majd h félre ne lépj te meg majd őt fogod pórázon tartani mert nincs bizalom és full idegenek vagytok.. Ma miért 4 5 év után a válás környékén kezdenek a házasok ismerkedni?
64F
Nem értem a barátnőd. Ha nem bízik benned, minek megy hozzád?! Az téged nem zavar, hogy a menyasszonyod nem bízik benned?
Engem ez jobban zavarna, mintha külföldre, vagy belföldre, vagy hány napra megyek legénybúcsúzni.
30N
Itt mindkét társaság gázos, már bocsánat.
Barátaid: Nem tartják tiszteletben az akaratodat, miszerint te nem akarsz külföldi legénybúcsút.
Jövendőbeli feleséged: Beteges féltékenykedés, fenyegetőzés, érzelmi zsarolás.
Én nem vennék feleségül ilyen nőt. A barátaim előtt meg a sarkamra állnék, hogy ők csak ne dirigáljanak bele az életembe, kösz.
Az én baráti körömben szerencsére nem fordulhat elő ilyen, hogy nekiállnak erősködni, hogy márpedig én megyek velük x helyre mert ők ilyet akarnak velem. (az, hogy én mit akarok, le van szarva?)
Ez nem barátság hanem valami elcseszett apa-fiú szellemi kötődés. Kissé át kell rendezned a soraidat barát és (most még) barátnő tekintetben, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!