Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tudnék csinálni? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék csinálni? Hogy lehet ebből jól kijönni?

Figyelt kérdés
Nemsokára esküvőm lesz és a barátaim egy 3 napos legénybúcsút szerveztek nekem külföldön. Én direkt elmondtam nekik hogy bőven elég nekem itthon a környéken 1-2 nap valahol de erősködtek hogy egyszer van legénybúcsúm és hogy ők mindenképp ilyet akarnak nekem. Ami jól is esett viszont a párom azóta cirkuszol hogy mi lesz ha én ilyen helyre megyek meg majd megfogom csalni meg az lesz a vége hogy nem lesz esküvő. Hozzáteszem nem csalnám meg és nem is terveztem semmilyen hatalmas bulizást de nem akarom megbántani a barátaimat se hogy ne szervezzenek semmi ilyet mert nem szeretnék elmenni külföldre. Nyilván én sem örülnék ha a barátnőm kimenne 3 napra külföldre lánybúcsúra de fogalmam sincs hogy másszak ki ebből a helyzetből. Próbáltam nekik többször finoman mondani hogy nem kell ilyen hely meg jó itthon is de nem foglalkoznak vele. Teljesen tanácstalan vagyok és nem akarok ebből minden napos veszekedést a barátnőmmel se,azt meg végképp nem akarom hogy amikor kimegyünk külföldre akkor legyen nagy balhé az egészből. Mit tudnék csinálni? 26/F
2018. nov. 16. 13:40
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
36%
Nem értem, miért hisztis emiatt a barátnőd. Én örömmel elengednélek, hogy érezd jól magadat. Ne a barátaidat hibáztasd a nyafka barátnőd miatt. A barátaid viselkedésével semmi gond. Itt a csajod a kattant féltékeny pcsa. Mondom ezt nőként. Nagy bizalom lehet ott, ahol egy 3 napos külföldi út esetén egyből megcsalásra gondol.
2018. nov. 16. 13:43
 2/27 anonim ***** válasza:
43%

Komoly kapcsolat lehet.

Kajak, minek hazasodtok, amikor ugy ismeritek kb egymast, mint en a szomszed Marika nenit ?

2018. nov. 16. 13:45
 3/27 A kérdező kommentje:
Az még csak hagyján, de már fenyeget hogy ha én olyan helyre megyek akkor majd ő is
2018. nov. 16. 13:46
 4/27 anonim ***** válasza:
57%

20 éve vagyunk együtt külön járunk üzleti utakra nyaralni is,ti már esküvő előtt ott tartotok h nem mehettek el 3 napra egyedül mert félre léptek,építő házasság lesz ez is ,olyan mai látszat..

64F

2018. nov. 16. 13:48
 5/27 anonim ***** válasza:
41%

Mit tudnál csinálni,elhagyni a francba egy szar házasság és válás előtt,ez a nő még a melóhelyedre is beköltözik majd h félre ne lépj te meg majd őt fogod pórázon tartani mert nincs bizalom és full idegenek vagytok.. Ma miért 4 5 év után a válás környékén kezdenek a házasok ismerkedni?

64F

2018. nov. 16. 13:51
 6/27 anonim ***** válasza:
60%
Kár ebbe a házasságba belemenni. A barátnőd nem bízik benned, nem ismeritek egymást eléggé, így csak az érzelmi zsarolás és játszmázás megy már most. Szép kilátások.
2018. nov. 16. 14:04
 7/27 anonim ***** válasza:
54%
En a helyedben megmondanam a haveroknak, hogy a legenybucsura szant penzt tegyek nekem felre, mert majd ugyis kell hamarosan a valasra.
2018. nov. 16. 14:36
 8/27 anonim ***** válasza:
59%

Nem értem a barátnőd. Ha nem bízik benned, minek megy hozzád?! Az téged nem zavar, hogy a menyasszonyod nem bízik benned?

Engem ez jobban zavarna, mintha külföldre, vagy belföldre, vagy hány napra megyek legénybúcsúzni.

30N

2018. nov. 16. 14:39
 9/27 anonim ***** válasza:
52%
Ha ezek után elveszed, csak magadat hibáztathatod a későbbi boldogtalanságodért.
2018. nov. 16. 14:40
 10/27 anonim ***** válasza:
84%

Itt mindkét társaság gázos, már bocsánat.

Barátaid: Nem tartják tiszteletben az akaratodat, miszerint te nem akarsz külföldi legénybúcsút.

Jövendőbeli feleséged: Beteges féltékenykedés, fenyegetőzés, érzelmi zsarolás.

Én nem vennék feleségül ilyen nőt. A barátaim előtt meg a sarkamra állnék, hogy ők csak ne dirigáljanak bele az életembe, kösz.

Az én baráti körömben szerencsére nem fordulhat elő ilyen, hogy nekiállnak erősködni, hogy márpedig én megyek velük x helyre mert ők ilyet akarnak velem. (az, hogy én mit akarok, le van szarva?)

Ez nem barátság hanem valami elcseszett apa-fiú szellemi kötődés. Kissé át kell rendezned a soraidat barát és (most még) barátnő tekintetben, azt hiszem.

2018. nov. 16. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!