Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy esküvőn6lagzin mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy esküvőn6lagzin mit lehet csinálni, hogyha az égvilágon nem ismerek ott senkitM? 22L

Figyelt kérdés
Csak a páromat ismerem, ő visz el, de ő szinte mindenkit ismer és értelmes lényként fel tudom fogni hogy nem csak velem tud majd foglalkozni, hanem rég látott régi ismerősökkel is szeretne lenni. Wifi nem lesz, szerintem belefogok halni az unalomba.
2017. jún. 21. 11:02
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

pezsgo ?

Talald fel magad ismerkedj. Meleg van mindenki kisse ittas lesz, ugyis baratkoznak majd.

2017. jún. 21. 11:02
 2/29 anonim ***** válasza:
vegyél mobilnetet:)
2017. jún. 21. 11:08
 3/29 anonim ***** válasza:

Táncolni, beszélgetni.

Szerintem az ismerőseidet sem ismerted az első alkalommal, amikor találkoztatok. Ha ennyire talpraesett vagy, akkor mégis hogyan lettek ismerőseid?

2017. jún. 21. 11:10
 4/29 anonim ***** válasza:
Mivel a párod ott lesz veled, könnyen bevonódhatsz a beszélgetésekbe. Ha szorizik egy régi ismerőssel, és nem érted miről van szó, nyugodtan kérdezd meg, mi is volt, szívesen elmesélik majd szerintem, és ezzel bevonódsz. Én egyedül voltam pár éve a barátnőm esküvőjén (nem volt párom) és csak max felületesen ismertem bárkit is. Ők meg nem nagyon akartak velem haverkodni, hiába próbálkoztam. Aztán valahogy a gyerekeket kezdtem szórakoztatni, rajzoltam nekik, játszottam velük, így a szülők is körém gyűltek egy idő után.
2017. jún. 21. 11:19
 5/29 A kérdező kommentje:
semmi értelme ismerkedni akkor látom őket először és utoljára, a régi sztorijaik meg marhára nem érdekelnek, az csak annak izgi aki átélte.
2017. jún. 21. 11:21
 6/29 anonim ***** válasza:
Szerintem te inkább maradj otthon... eleve nem érdekel téged ott senki és semmi, de te azért örülnél neki, ha nem unatkoznál... hogyne.
2017. jún. 21. 11:29
 7/29 anonim ***** válasza:
Akkor ne menj el.
2017. jún. 21. 11:32
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát így inkább ne is menj, egy érzéketlen flegma fap..a vagy.

Nem fog leesni az aranygyűrű az ujjadról, ha ismerkedsz olyanokkal is, akikkel lehet, nem fogsz többet találkozni... de az is lehet, hogy tök jó barátokra teszel szert. De neked az első gondolatod a wifi... mekkora tahóság már elmenni egy esküvőre, aztán elvonulni a mobilodat nyomkodni... úúúúristen. Hát látszik, hogy nem neveltek meg otthon.

Amúgy a régi sztorik is lehetnek érdekesek... ami vicces, annak is vicces, aki nem élte át.

2017. jún. 21. 11:32
 9/29 A kérdező kommentje:
természetesen annak örülnék ha nem kéne mennem de a párom mindenképp ragaszkodik hozzá
2017. jún. 21. 11:33
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Na ez a bajom ezzel a világgal. Egy átlag ember: "Nincs wifi, akkor halálra unom magam" csodálatos vagy, mondhatom.
2017. jún. 21. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!