Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy esküvőn6lagzin mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy esküvőn6lagzin mit lehet csinálni, hogyha az égvilágon nem ismerek ott senkitM? 22L

Figyelt kérdés
Csak a páromat ismerem, ő visz el, de ő szinte mindenkit ismer és értelmes lényként fel tudom fogni hogy nem csak velem tud majd foglalkozni, hanem rég látott régi ismerősökkel is szeretne lenni. Wifi nem lesz, szerintem belefogok halni az unalomba.
2017. jún. 21. 11:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

De ha a párod ismer mindenkit, és fontos Neked a párod, akkor miért nem akarod megismerni az ő ismerőseit?

Te már előre eldöntötted, hogy csak azért se fogod magad jól érezni ezen az esküvőn. Akkor milyen választ vársz?

Komolyan az lenne a legjobb, ha elmondanád a párodnak, hogy Te nem vagy hajlandó elmenni, és nem akarsz ott ismerkedni, téged ezek az emberek nem érdekelnek, értse meg.

Augusztusban lesz az esküvőm, de őszintén remélem, hogy senki ilyen hozzáállással nem fog rajta részt venni, mint a Tied. És ezt nem rosszindulatból írtam, hanem ez az igazság.

2017. jún. 22. 11:47
 22/29 A kérdező kommentje:
pedig biztos lehetsz benne hogy sokak csak muszájból mentek el és a halálba kívánják az egész esküvőst dolgot, jól teleeszik magukat és alig várják hogy leléphessenek.
2017. jún. 22. 12:00
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek dugtak ám karót a seg*ébe és nem mindenki lett tőle olyan ostoba fapin4 mint Te. :)
2017. jún. 22. 12:08
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerencsére én csak értelmes emberekkel vagyok körülvéve, nem magadfajta érzéketlen bunkó neveletlen turha libákkal (te a minősített esete vagy a "gyerekszobájában a tehén volt a radiátor"-nak). Pont ezért szűkkörű lesz, nem lesz meghívva a 22. unokatesó, akit egyszer sem láttunk.
2017. jún. 22. 12:28
 25/29 anonim ***** válasza:

:D :D :D

Drága kérdező, ha a kommented nekem szólt, akkor köszönöm...nagyon jót nevettem :D

A mi esküvőnkön 25-en leszünk és mindenki alig várja a bulit :) Ezentúl a mi barátaink és rokonaink szeretik magukat jól érezni, és nem ilyen hisztis "azértsemfogommagamjólérezni" karót nyelt hisztis gyerekek, mint Te.

Szerintem ne bonyolitsd túl, mutasd meg a párodnak a kérdésed és a kommentjeidet. Ezek után -ha van egy kis esze- esze ágában se lesz elvinni Téged az esküvőre...meg úgy egyáltalán hosszú távra tervezni veled.

2017. jún. 22. 13:17
 26/29 anonim ***** válasza:
Szerintem spórolj a párnak. Ne menj el. Minek etessenek/itassanak? Meg zene is lesz ott, meg emberek, akik táncolnak és jól érzik magukat. Nem vagy te oda való. Parodnak meg nyugodtan mondd meg, hogy nem érdekelnek az ismerősei, barátai. Esetleg még a rokonai is ott lehetnek... Nehogy véletlenül találkozz velük! Soha! Se esküvő, se házibuli! Maradj a szobádban és netezzél. Ha neked elég a net, maradj vele. Nehogy találj más szórakozást! Még a végén kiderül, hogy az ember többféleképpen is jól tudja érezni magát! Brrr... Még belegondolni is rossz... Maradj a net előtt és kockulj... Ha a párod ebben akadályozna, szakíts vele. Jó szörfözést!
2017. jún. 23. 13:13
 27/29 A kérdező kommentje:
mennyi rosszindulatú ember van itt
2017. jún. 23. 18:47
 28/29 anonim ***** válasza:
Csak Te vagy helikopter! ;)
2017. jún. 23. 22:35
 29/29 anonim ***** válasza:
Dög unalom lesz, ennyi. Én megértelek. Én nagyon sok esküvőn, lagzin voltam gyerekoromban és tiniként, fiatal felnőttként. Akkoriban még internet nem volt, WIFI pláne. Ráadásul volt olyan kisebb lagzi, ami miatt le kellett mondanom nyaralást, mert mit szólnak unokatesóm ha nem megyek. Még 19 voltam csak, igaz nem laktam otthon, így isalkalmazkodtam. Mai eszemmel beintenék. (Az 3 hónap alatt szervezett lagzi volt). Kicsi koromtól utáltam a lagzi hangulatát, a zenét, már akkor megfogadtam nekem nem lesz. Annyiban nekem nem volt unalmas, hogy sok uncsitesóm volt akikkel jóban voltam, velük ellehetett dumálni, sok esküvőn voltam a Balaton parton, ott vacsi után kitudunk lógni (még a 80-as évek, 10-14 éves voltam). Most is megyek egyre a Balcsipartra, de az csak annyi lesz, hogy keszthelyi kastély polgári, után még egy kis esküvős egyedi program és vacsi. 20-25-en leszünk, semmi zene. Az barátnőm esküvője lesz, 4-en megyünk barátnők, az így bőven más. Ők hála Isten nem szeretik a felhajtás, pedig nem pénz kérdés lenne, egyik szülő ismert ember a megyében. 3 éve egy másik barátnőmnek 3. esküvője volt külföldön, náluk is csak kerti party volt. Az én korosztályom már vagy volt házas és rájött, hogy rohadtul nincs értelme a nagy felhajtásnak, vagy nem is házasodnak és sokan pedig nem tartanak még vacsit sem, max. a szülőkkel és kész.
2017. jún. 26. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!