Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy esküvőn6lagzin mit lehet csinálni, hogyha az égvilágon nem ismerek ott senkitM? 22L
De ha a párod ismer mindenkit, és fontos Neked a párod, akkor miért nem akarod megismerni az ő ismerőseit?
Te már előre eldöntötted, hogy csak azért se fogod magad jól érezni ezen az esküvőn. Akkor milyen választ vársz?
Komolyan az lenne a legjobb, ha elmondanád a párodnak, hogy Te nem vagy hajlandó elmenni, és nem akarsz ott ismerkedni, téged ezek az emberek nem érdekelnek, értse meg.
Augusztusban lesz az esküvőm, de őszintén remélem, hogy senki ilyen hozzáállással nem fog rajta részt venni, mint a Tied. És ezt nem rosszindulatból írtam, hanem ez az igazság.
:D :D :D
Drága kérdező, ha a kommented nekem szólt, akkor köszönöm...nagyon jót nevettem :D
A mi esküvőnkön 25-en leszünk és mindenki alig várja a bulit :) Ezentúl a mi barátaink és rokonaink szeretik magukat jól érezni, és nem ilyen hisztis "azértsemfogommagamjólérezni" karót nyelt hisztis gyerekek, mint Te.
Szerintem ne bonyolitsd túl, mutasd meg a párodnak a kérdésed és a kommentjeidet. Ezek után -ha van egy kis esze- esze ágában se lesz elvinni Téged az esküvőre...meg úgy egyáltalán hosszú távra tervezni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!