Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom elfelejteni, nem bírok semmit csinálni nélküle, nem tudok tanulni, gondolkodni, semmit sem az égvilágon. Van ötletetek?
Üdv mindenkinek. Volt itt nem is olyan rég egy kérdésem, de nagyon eltűnt a sok között, újból felhozom, mert változott a helyzet, a korábbi kérdésem így szólt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. <- a lényeg az, hogy le is törölt (msn). És ez felőröl! Persze, azóta nézegette egyszer-kétszer adatlapom, amivel még jobban összekavart, mert már hónapok óta nem nézegette. De én ezt nem bírom ki. Hogy magyarázzam el Neki, hogy csak tényleg azt akarom, hogy legalább beszélőviszonyban legyünk? Mikor most, múlt héten fent volt, alig-alig írtam, egyszer Ő írt, s megesett egy rossz dolog: azt hittem, megbántottam, és elég sok mailben, meg egy közösségi oldalon bocsánatot kértem. Nem reagált. Másnap megint megkerestem, egy levéllel, megint nem reagált, és harmadnap megint eggyel. Most van a negyedik nap, és azt sem tudom, mit csináltam rosszul, vagy miért törölt, és tényleg becsavarodom. Ez az egész októbertől tart már, és az idő nemhogy enyhítene, hanem egyre kegyetlenebbé teszi a dolgokat. Most itt volt ez a hét, hogy beszélgettünk, néha-néha, lehet, hogy egy nap csak egy pár sort, már nyugodt voltam, és úgy vettem észre, jól elvoltunk... De megint eltűnt (iwiwre, ilyesmire felmegy). Mit csináljak? Nem bírom ki nélküle, őszintén! Én már tényleg nem bánom, hogy nem szeret, hogy nem jövünk össze, de azt, hogy elveszítem, úgy, mint embert, aki nekem fontos, azt már nem tudom elviselni, főleg úgy, hogy most megint picit jobb viszonyban voltunk. Tudom, irtó szánalmas lehet ez az egész, de egy lánnyal sem voltam még így soha, pedig nem vagyok tizenéves. Komolyan mondom, enni sem bírok már. Valami ötletetek van?
Keresném élőben, de ilyeneket mond, hogy úgyis elfutna előlem...
A másik pedig az, hogy nincs nyafi, elhiheted, annyi mindennel próbáltam elterelni a gondolataim róla, de nem megy.
amit olvastam történeted (utóbbit) linkeltél azt nem olvastam de lényegébe TÖKRE UGYAN EZ TÖRTÉNIK VELEM!!!!!!!!
nyugodj meg.... szerelmes vagy.
énis.
október óta megismertem taliztam vele 3x és nemtudok meglenni nélküle sehol nem találom a helyem. nemveszi fel a telot nem ír pedig megbeszéltem vele személyesen hogy válaszoljon ha nemtudja felvenni a telot vagy ilyesmi ne bunkóskodjon én konkrétan igy megkértem erre.....
azóta is nagyon bunkó
pl csütörtökön taliztunk volna szerinted felvette a telefont?
pénteken? igen felvette de kifogásolt szar a telefonja de nemtudunk tallni
szombat?
szombaton elmegy pókerezni inkább
nah és vasárnap?
vasárnap meg megint csak nemvette fel a telot
a csaj kb ennyit ér. NAGY NULLA
ezt el kell fogadni csak egyszerűen játszott velem
amugy meg 8 hónapja msn-eztem vele és október 16 körül taliztam vele végre (nagy könyörgés során) smároltunk. szex nem volt ha ez számít nemtudom. Lényeg h 3 tali és kifújt. Nem mondja el mibaja van és mintha menekülne. De amugy meg nincs velem semmi baja. Én se értem mi lehet a csajoddal a baj. A nőket nem lehet megérteni. Sunyik és köcsögök, bunkók. legalábbis velem mind az volt 1-2 hetes kapcsolatottal
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!