Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy esküvőn6lagzin mit lehet csinálni, hogyha az égvilágon nem ismerek ott senkitM? 22L
Figyelt kérdés
Csak a páromat ismerem, ő visz el, de ő szinte mindenkit ismer és értelmes lényként fel tudom fogni hogy nem csak velem tud majd foglalkozni, hanem rég látott régi ismerősökkel is szeretne lenni. Wifi nem lesz, szerintem belefogok halni az unalomba.2017. jún. 21. 11:02
11/29 anonim válasza:
Ha meg a párod fontos, akkor meg kibírsz úgy pár órát, hogy VISELKEDSZ.
12/29 A kérdező kommentje:
fontos a párom ezért fogok ott lenni de belehalok majd az unalomba
2017. jún. 21. 11:43
13/29 A kérdező kommentje:
mennyi rosszindulatú ember van itt!!
2017. jún. 21. 12:00
14/29 anonim válasza:
Te vagy a rosszindulatú. Meg sem próbálod megerőltetni magad... ha van egy társaság, amiben unatkozol, az félig a te szegénységi bizonyítványod is. Lehet neked is beszélgetéseket kezdeményezni. És ha annyira fontos a párod, akkor kibírod az unalmat is, ha annyira unatkozni akarsz.
15/29 anonim válasza:
Vigyél magaddal egy keresztrejtvény magazint, ülj be egy üres szobába, és fejtsd meg!
16/29 anonim válasza:
én vhol megértelek...én is utálnék jópofizni olyam emberekkel akikhez semmi közöm és soha többet nem látom őket..
Párod helyében nem ragaszkodnêk hozzá hogy te is menj
17/29 anonim válasza:
Kérd meg hogy mutasson be pár embernek, ha beszélgetést kezdeményeztek akkor már nem lesz gond. De biztos lesz olyan aki hozzád szól.
18/29 anonim válasza:
Én se szeretek idegeneknek jópofizni, de amit te csinálsz, az bunkóság. Találd már föl magad pár órára, felnőtt ember vagy.
19/29 anonim válasza:
Esetleg ha megpróbálnál nem fapinaként viselkedni és beszélgetnél az emberekkel, esetleg táncolnál is?
20/29 anonim válasza:
Érezd jól magad, igyál, táncolj, beszélgess az asztaltársaságoddal/mással. Nem kell feltétlenül fapin4ként viselkedni attól, hogy nem ismered a vendégeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!