Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megvennéd? Mennyit adnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvennéd? Mennyit adnál érte? Magas vagyok,172 cm, és vékony, jól állhat? Nem tudom felpróbálni, csak ha már itt lesz.

Figyelt kérdés

Augusztusban házasodok, ezt a ruhát néztem ki.

Tudni kell, h van már gyermekünk, polgári lesz csak, utána meg kb 50 fős vacsora.

2010. jún. 24. 20:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

170 cm magas, és 5-6 cm a cipő sarka.

Igazatok van, elmegyek egy szalonba, és próbálgatok egy kicsit:)

Bár gyűrűm sincs még, így fura lesz, remélem, h nem néznek ki:S

2010. jún. 25. 11:07
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem néznek ki. Sok boldogságot!
2010. jún. 25. 13:11
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

én írtam korábban, hogy egyszerű ruhát választottam, majd átpártoltam egy habos-babosra!

nekem még most sincs gyűrűm, rendelés alatt, most készülnek, mert a páromnak extra nagy ujja van és a legnagyob méret felé kell méretezni.

engem sem néztek ki a szalonból! :-)

senki nem nézi van-e már gyűrű az ujjadon. ráadásul aug. végén lagzink lesz!

2010. jún. 25. 13:37
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Semmi képpen nem kéne ez a ruha..annyira előnytelenek ezek a felsőrészek..teljesen előnytelen lesz tőle a nő felső teste..gondolok itt a mellre...
2010. jún. 25. 19:34
 25/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ:)

Kedden csajos napom lesz, barátnőmmel ruhákat próbálunk:)

2010. jún. 25. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!