Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megvennéd? Mennyit adnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvennéd? Mennyit adnál érte? Magas vagyok,172 cm, és vékony, jól állhat? Nem tudom felpróbálni, csak ha már itt lesz.

Figyelt kérdés

Augusztusban házasodok, ezt a ruhát néztem ki.

Tudni kell, h van már gyermekünk, polgári lesz csak, utána meg kb 50 fős vacsora.

2010. jún. 24. 20:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%
Nem, nagyon jó, szuper ruha, ha ilyen az alakod hozzá:D
2010. jún. 24. 20:56
 12/25 anonim ***** válasza:
77%
rendeled úgy hogy még nem is fogtad,próbáltad?hát a nagy napra való tekintettel elég könnyelmű vagy.amúgy ha hasonló az alakod, biztos jól fog állni, de akkor is.árban nem vok otthon menyasszonyi ruhát illetően, de egy ismerősöm nem rég habos babosat csináltatott és az cakkpakk 150.000ft volt,egy ilyen gondolom a negyede körül lehet
2010. jún. 24. 20:56
 13/25 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Én is ezen dilemmázom, hogy nem tudom felpróbálni, de nagyon messze van. Hasonló az alakom, csak kisebb vagyok mellben,, de gondolom azt varrónő rám igazítja:)

Egyébként 10 ezer Ft lenne+postaköltség.

2010. jún. 24. 21:00
 14/25 anonim ***** válasza:
87%
annyiért simán megéri!
2010. jún. 24. 21:01
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Az ára nagyon jó,de nekem nem tetszik,az alja fura.De a lényeg,hogy neked tetszik :) Sok boldogságot!
2010. jún. 24. 21:03
 16/25 anonim ***** válasza:
83%
Azért tetszik a ruha mert jól kihozza a nőies vonalakat, de egyébként egy picit túl egyszerű, se ettől még nagyon szép. Ha nagyon magas lennél akkor nem állna jól mert ez a fazon nyújtja a viselőjét.
2010. jún. 24. 21:05
 17/25 anonim ***** válasza:
75%
Szép, elegáns, egyszerű, szerintem ha hasonló alakod van, mint a képen látható lánynak, akkor jól is fog állni. Tényleg elég egyszerű, de szép, és az ára is nagyon jó.
2010. jún. 24. 21:13
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

szerintem megéri ennyi pénzért.

nekem is van babám, 4,5 hónapos lesz, amikor augusztusban házasodunk a párommal.

120 fős lagzink lesz és én sem akartam habos ruhát. egy ehhez hasonló ( csak egyberészes) ruhát válaszottam a kölcsönzőben, majd visszamentem mondván, fel kell próbálnom egy habos-babos ruhát is, mert ezt álmodtam. és milyen jól tettem!! végül habos ruhám lesz, csúcs szuperül áll, kényelmes és már előre várom.

a lényeg - mert elég hosszú lére eresztem- , hogy 50 fős vacsihoz ez szuper ruha, de a helyedben elmennék egy kölcsönzőbe ilyen és más típusú ruhát is próbálni, hogy lásd hogyan áll.

de ha te ragaszkodsz ilyen jellegű ruhához, akkor ennyi pénzért nagyo megéri és tényleg csodaszép.

remélem érthető volt, amit leírtam.

2010. jún. 24. 21:23
 19/25 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

Szerintem a képen látható hölgynek nem arányos az alakja, Karcsú, vékony, nem ott a baj. Ha megnézed, a karja nagyon hosszú a lábához képest. Vagyis valószínűleg rövidek a lábai. Szerintem magas sarkú cipő lehet a hölgyön. Ha igen, akkor szerintem nem arányos az alakja.

Persze, lehet, tévedek. De légy óvatos, a ruha hosszán sajnos varrónő sem tud segíteni.

Sok boldogságot kívánok!

2010. jún. 24. 21:32
 20/25 anonim ***** válasza:

Végül is szép, (bár én semmiképpen nem ilyet választanék, elvégre egyszer vagyok menyasszony), csak nekem átlátszó anyagnak tűnik, és olyan furán van megvarrva az alja, nem a fazonra gondolok, csak ahogy áll...

Nekem ez jobban tetszik, egyszerű is, divatos is: [link] én a helyedben elmennék 1-2 szalonba körülnézni, nem kell habos-babos ruhát választani (bár felpróbálni lehet), csak körülnézni, megnézni több ilyen egyszerű ruhát, és ha még akkor is a képeden látható ruha tetszik a legjobban, akkor azt megrendelni.

De ha neked tetszik az a lényeg...

2010. jún. 25. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!