Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki mennyit szánna egy menyassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyit szánna egy menyasszonyi ruha vásárlására vagy bérlésére?

Figyelt kérdés

A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy megírjátok ki mennyit szánna a Nagy Napra a ruhájára. Őszintén szólva, egy szalon nyitását tervezem, és érdekelne a véleményetek. Terveim közt szerepel, hogy lényegesen olcsóbb áron tenném elérhetővé a ruhákat, mint azt némelyik szalonokban megszoktuk.

Előre is köszönöm minden válaszolónak a segítséget!

További szép napot Mindenkinek!

2008. nov. 5. 11:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a kedvességed! Amint összeáll minden, elküldöm a pontos elérhetőséget.:)

Remélem a Nagy Nap előkészületeiben én is a segítségedre lehetek!

Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok, hogy szántatok rám időt! Minden jót kívánok!

2008. nov. 5. 16:05
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ezeket a százezres rucikat nem mindenki engedheti meg magának. Szóval ha ez alá mész valamennyivel, az már jó. Én mondjuk godolkoztam, mert keringőre kellene ruha, de nem tudom, kb. mennyibe kerülhet annak a bérlése. Mondjuk ugyanúgy menyasszonyi ruha az is, csak nem a legújabb kollekció és ugye más a rendeltetése. De attól nagyon szép az a hercegnős. :)

Csongrád megyében nyitod? Csak mert Békés megyei vagyok, így nem lenne olyan távol tőlem sem. Sok sikert hozzá!

2008. nov. 5. 16:35
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyan még nem volt esküvőm, de ha lesz és lehetőségem is lesz rá, akkor úgy varatnám magamnak! Valahogy azon a Napon saját ruhámban szeretnék lenni, nem olyanba amit elöttem már 100an felvettek, és kitudja, abból hány válás lett... No meg varattni lehet, hogy olcsóbbra jön ki mint bérelni. Iszonyatos árak vannak...

Nekem a szalagavatós ruhámnak 10ezer forint volt a bérlési költsége. Igazi hercegnős volt, pánt nélküli, de már jónéhány éves. Szóval nem a mai divatos menyasszonyi ruha volt, mert a mostaniak már nem teljesen fehérek, ez meg hófehér volt. Nagyon sok ruhakölcsönzőt körbejártam, máshol 20ezerért találtam nagyon szépet, de a 10ezres máshol mégszebb volt. Jah és hozzáteszem, hogy ez Budapesten volt. Az a durva, hogy azt a ruhát amit én szalavagatóra béreltem egy esküvőre 35ezerért adnak bérbe. Ezértsem bérelnék, vagyha igen és olyan szezonban akkor azt mondom hogy bálra vagy szalagavatóra kell :)

A kis díszekről meg annyit, hogy a bizsusnál én is 600ért láttam 1 kontydíszt, de ott ahol béreltem sokkal szebb (!!!) volt 150ért...

2008. nov. 5. 20:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most nyár végén volt az esküvőm.

90 e Ft volt: menyasszonyi ruha, menyecske ruha, abroncs, kesztyű, fátyol. Ez nem számít soknak, kimondottan kismama ruha szalon volt, mert 23 hetes terhes voltam. :-)))

2008. nov. 6. 07:42
 15/23 A kérdező kommentje:

Köszönön Nektek is, hogy írtatok.

A szalont valószínű Tolna megyében nyitnám.

23 hetes kismama: Gratulálok a kis aprósághoz, nagyon sok örömöt, boldogságot kívánok Nektek! Tényleg nem volt sok a 90e Ft, ha ennyi mindent kaptál érte.

A nálam kapható ruhák esetében nem szeretnék 70e Ft fölé menni, mert azoknak is lehetőséget szeretnék nyújtani a Nagy Nap tökéletessé tételéhez, akik nem engedhetik meg magunknak hogy méregdrága ruhákat vegyenek meg.

2008. nov. 6. 09:56
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én tavaly mentem férjhez: Pest megyei varrónővel varrattam bérlésre: 50eFt (ebben benne volt még a fülbevaló és a nyaklánc is). Így olyan volt, amilyet én szerettem volna és én vettem fel először. A földig érő fátylamat megvettem 10e Ft-ért. Klasszikus menyecske ruhám nem volt, egy piros pörgő szoknyás rucit vettem 3.500 Ft-ért. A koszorúslányok ruháját 15e Ft-ért béreltük nyakbavalóval, kesztyűvel.

Üdv.

2008. nov. 6. 10:21
 17/23 anonim válasza:
100%

Szia!

Én is mennyasszony vagyok és voltam egy szalonban és ott azt mondták hogy átlagba 130 ezerért vannak a ruhák bérlése, de már olyan helyet is találtam ahol 35 ezer a megvételi árak és szép ruhákat (újak) láttam igaz nincs hozzá semmi csak a ruha. Én olyan 50 ezret tartok reálisnak kiégészítőkkel együtt. Csak bérbe vagy el is adnád a ruhákat?

2008. nov. 6. 16:39
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
50-60 ezer forint még ,,könnyen'' kifizethető egy ilyen alkalomkor egy napra.:)
2008. nov. 6. 20:06
 19/23 A kérdező kommentje:

Eladásra is gondoltam, meg bérlésre is.:) Kinek hogy jobb. Van, aki nem szeretné megvenni, mert nem tudja utána hol tárolni.

Tudom, hogy ez nem egy eladok-veszek oldal, de akit érdekel, szívesen küldök képet meglévő ruhákról (igaz, ezek sajátjaim, de hátha valakinek hasznára válhat). Az esküvőmön voltak viselve egyszer, semmi bajuk. Két menyasszonyi ruha van, kiegészítők (gyűrűpárna, kontytűk, fátyol, vadonatúj fehér combfix, ékszerszett), bordó hosszú menyecskeruha két részes abronccsal, ékszerszett is van hozzá, három koszorúslány ruha, de tökéletes bálózóknak is (sajna abroncs nélkül), meg kettő kis koszorúslány ruha.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2008. nov. 7. 08:12
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 60 ezer volt a ruhám idén. Igaz nem márkás, és ahol én kölcsönöztem, nem márkásak voltak. Eredetileg több lett volna, de mikor felpróbáltam, mondták, ha hétfőn lefoglalom (pénteken próbáltam), engednek belőle 10 %-ot. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy ezt válasszam. Amúgy nekem nagyon tetszett:)))
2008. nov. 8. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!