Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyit szánna egy menyasszonyi ruha vásárlására
vagy bérlésére?
Figyelt kérdés
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy megírjátok ki mennyit szánna a Nagy Napra a ruhájára. Őszintén szólva, egy szalon nyitását tervezem, és érdekelne a véleményetek. Terveim közt szerepel, hogy lényegesen olcsóbb áron tenném elérhetővé a ruhákat, mint azt némelyik szalonokban megszoktuk.
Előre is köszönöm minden válaszolónak a segítséget!
Én 3 éve 35.000 Ft-ért vettem az enyémet. Igaz, nem kimondottan menyasszonyi ruha, mert arany szinű és estélyi ruha boltban vettem. Ennyit megért és még igy is olcsóbb volt, mintha pl. béreltem volna egyet egy menyasszonyi ruha szalonból. Egyébként azok tényleg nagyon drágák. De nem csak a ruhák. Minden. Ha pl. a virágoshoz elmész és csináltatsz egy csokrot, 5-6e Ft. Ha mondod, hogy esküvői, még rátesznek 7-8e Ft-ot. Igy van ez a ruhával is. Bár azóta nem volt rajtam és nem hiszem, hogy valaha is lesz, nem bántam meg, hogy megvettem. Szép emlék.
2008. nov. 5. 12:56
2/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Teljesen igazad van. Ha az ember már valamihez hozzáteszi, hogy esküvőre kell, mindjárt rátesznek még egy lapáttal. Ezért szeretnék egy olyan szalont nyitni, ahol mindenkinek elérhető áron kínálok ruhákat, kiegészítőket.
Nekem is nem rég volt az esküvőm, és az egyik szalonban vettem hajdíszeket, 600 ft-ért darabját. Erre másnap láttam ugyanolyat egy bizsusnál 200 ft-ért. Na erről ennyit.
Még egyszer köszönöm, hogy válaszoltál!
2008. nov. 5. 13:25
3/23 anonim válasza:
hát..sajnos serintem 70-100ezer alatt olyan igazi gönyörű ruhát nem nagyon lehet megúszni.(bérlés)én vidéken lakok,és ma pont láttam az egyik ruhakölcsönzőnél,hogy eladó meny.ruhák 15ezerért.de gondolom csak az ősdarabokat adják annyiért.én nagyon örülnék,ha mondjuk 40-50ből kijönne a nagy napra a ruhám!
2008. nov. 5. 13:27
4/23 anonim válasza:
Amikor 2003-ban férjhez mentem én 80ezret fizettem azért,hogy a ruha rajtam legyen először. Vidéken volt és a ruha értékéhez képest (ami akkori áron 200 ezer volt) nem fizettem sokat (a fátyol és a fejdísz nem onnan volt, egy barátnőm csinálta meg.)
Szerintem nagyon változatos árak vannak.
2008. nov. 5. 13:54
5/23 A kérdező kommentje:
Szerencsére nekem sikerült vásárolnom hercegnős :) ruhát, újonnan, 75e Ft-ért. Tényleg nagyon változóak az árak, és irreális összegeket elkérnek némelyik ruhára.
2008. nov. 5. 14:12
6/23 anonim válasza:
Szia!
Nekem a menyasszonyi és a menyecske bérlése együtt volt 110. Nagyon nem kevés, de úgy voltam vele mindig is ez volt az álmom egy hercegnős...
Tipp: érdemes minél tovább húzni a ruhaválasztást, mert úgy idei modellt kapsz, amit még senki nem választott ki ősszel, tehát rajtad lesz először.
Én pl júniusban választottam júliusi esküvőre. Merész, de muszáj volt, mert kismama voltam, viszont bejött. Tavaszi modell, én hordtam először :-)
2008. nov. 5. 14:37
7/23 anonim válasza:
Mi pont egy hete béreltük ki debrecenben 85 ezerért+ kaptuk hozzá a menyecske ruhát és a kiegészitőket.De ez csak azért ennyi mert decemberre kell, amugy 100 körül vagy fölötte voltak.
2008. nov. 5. 14:37
8/23 anonim válasza:
Ugyan én még nem vagyok menyasszony, de ami késik nem múlik. És ha eljön a nagy nap egy biztos. A ruhámnak tökéletesnek kell lennie. Igazi csilli-villi hercegnős. Ám az is biztos, hogy az anyagi helyzetünket figyelembe véve, nem nagyon futná 100 ezer ft-os ruhákra. Pont ez jutott az eszembe, hogyha nem mondom, hogy esküvőre kell akkor olcsóbb. Mégis; szeretnék úgy készülni erre a napra, hogy ne kelljen "becsapni" senkit. Remélem Szeged közelében nyitsz üzletet! :)
2008. nov. 5. 15:38
9/23 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászólónak: :) Micsoda véletlen - Szegedtől nem messze lesz az üzletem, ha minden jól sikerül. Írhattál volna Miskolc-ot is. :) Szeretnék minden igényt kielégíteni elérhető áron, az egyszerű ruháktól egészen a csili-vilis hercegnős ruhákig. :)
2008. nov. 5. 15:57
10/23 anonim válasza:
Hát akkor nagyon sok sikert kívánok, és ígérem felkeresem az üzletet amit eljön az ideje :)Csak küldj majd valami elérhetőséget! :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!