Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kb 100 fős lakodalomba a bekerülési költség visszajön az ajándékokból (pénz) és az új asszonytáncból?
Utolsóval értek nagyon egyet.
Tapasztalatom is azonos.
17:34 - "amennyit nekem hoztak, annyit viszek én is..."
Szintén, de az inflációval hogy számoljak?
Későn érő barátaim 8-10 évvel is lemaradtak. Sajnos töredékét sem éri az összegben megegyező tétel.
"annyit adjon amennyit csak tud - ha már valakit meghívnak"
Vegye megtiszteltetésnek, ha elfogadom a meghívást és elmegyek.
Üres kézzel persze nem illik beállítani, de egy bűvös összegen felül,
INKÁBB a rászorulóknak adakozom.
Aki lakodalmat képes rendezni, alapvetően kizárja magát a rászoruló kategóriából.
Ejnye a minimumot "elvárni"? - Akkor vendégként csokiszökőkút is legyen ám! Két nívós zenekar játsszon felváltva. Utána sokcsillagos szállodában kényeztessenek ...stb.
Viszont jár a flanc.
60-70% ,hogy elválnak.
Visszakérjem a komoly nászajándékot, ha túl gyorsan teszik?
Második, harmadik házasodáskor is elvárás újra ajándékozni?
18:15...nem...
neked kell megtiszteltetésnek venned, hogy ha meghívnak...
Oké, Ti megtiszteltek, mert válaszra méltattok!
Pedig bolond lyukból bolond szél fúj alapon rám is hagyhatnátok.
Egyezzünk ki mégis egy kölcsönös megtiszteltetésben?!
Protokoll szempontból elfogadni és teljesíteni egy meghívást egyaránt tisztelet.
Szubjektív milyen mértékben, ha eljönne az USA elnöke úgy tűnne ő tisztel meg minket......
Lekezelő, ha elküldöm a gavallér ajándékomat, egy dísztávíratot a nagy eseményt pedig internetezéssel töltöm. - Szóval kölcsönös?
Ez most hogy van? csak akkor házasodok ha keresek rajta? :D
Ha nem akarsz belebukni, sztem menjetek el kettesben az anyakönyvvezetőhöz, aztán süss otthon krumplit. :)
Nem rosszból mondom, de ilyen bennem fel sem merült hogy mennyi jön be. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!