Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy kb 100 fős lakodalomba a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kb 100 fős lakodalomba a bekerülési költség visszajön az ajándékokból (pénz) és az új asszonytáncból?

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 20:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nálunk a menyasszony tánc/új asszony tánc-kor szokás átadni az ajándékokat.Legyen az tárgyi vagy pénzes.Az örömszülők gyűjtik össze ezeket.Tényleg nem illik az ajándékon felül a táncnál plusz pénzt várni,de gondolom a kérdező sem így értette.
2010. jún. 22. 20:58
 12/29 anonim ***** válasza:
66%
Újasszony táncból ne számíts sok pénzre, ha az ajándék is pénz volt. Akkor oda max ezrest dobnak be.
2010. jún. 22. 20:58
 13/29 anonim ***** válasza:
62%
hú, de anyagias itt valaki :) tényleg ez foglalkoztat leginkább az esküvőd előtt ?! :o
2010. jún. 22. 21:15
 14/29 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire gazdag a rokonság és mennyire puccos az esküvő. Nekünk 50 fővel a fele jött vissza.
2010. jún. 23. 09:23
 15/29 anonim ***** válasza:
68%

ami esküvőn eddig én voltam, ott a menyasszonytáncnál adtuk oda az összes pénzt. külön ajándékot nem vettünk, hanem betettük a 20ast a borítékba, oszt jóvan.

egyébként szerintem is gáz azon filózni, h kijön-e nullszaldósra az esküvő.

ha ez a célod akkor nyiss egy diszkót, és szedj belépőt, ne pedig a menyasszonytáncon és egyebeken próbálj nyerészkedni.

ha meg csóró az ember, akkor nem muszáj esküvőt tartani...

2010. jún. 23. 13:38
 16/29 anonim ***** válasza:
31%

Ártatlanságot vagyok köteles vélelmezni, de gyanús, hogy

HASZNOT is remél a kérdező.

2010. jún. 24. 14:49
 17/29 anonim ***** válasza:
63%

Extrém tipp a lehúzásra.....:

Esküvői karikatúra fénymásolatokat árvereztek arrogánsan a pár javára.

Kínos volt..., nem kelt el mind.

2010. jún. 24. 14:56
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ajándék vagy tánc.
2010. jún. 24. 15:02
 19/29 anonim ***** válasza:
36%
nálunk ajándék (illetve pénz, mert azt kértünk...) és menyasszony tánc is volt... nem értem miért kéne csak az egyiknek lennie... felénk ez nem szokás.......
2010. jún. 24. 16:13
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert pofátlanság mind a két alkalommal pénzt várni a meghívottaktól kedves utolsó. Egyébként felénk is van ajándék és menyasszonytánc, de a menyasszonytánc, 500 , 1000 ft-okból tevődik össze, hiszen amit illik amit már lerótták a vendégek ajándék gyanánt.
2010. jún. 24. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!