Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen fazonú ruhát szeretnék. Varratási költség kb. szerinted?
Néztem használtan is,de sajnos ilyesmit nem találtam,vagy csak horror áron.Ennek a szalonára 65e.Szerintetek ki lehet hozni/hozatni max.30ból?Bármelyik varrónő tud/hat ilyet,vagy ehhez spec.szakember kell?Köszi
szia! szerintem ez egy végtelenül egyszerű, semmi extra ruha. nekem nem tetszik, semmi különleges nincs benne. persze nem ez volt a kérdés, úgyhogy bocsi.
szerintem 30ezerből biztos, hogy nem varrják meg, nekem egy sima kosztümöt 16ezerért varrtak, ez meg egy esküvői ruha...
de különben annyira egyszerű fazonú ez a ruha, hogy ha járod még a szalonokat, akkor tuti, hogy találsz ilyet akár 20ezerért is (kölcsönzőben). lehet, hogy ennek valami olyan márkája van, amitől ennyi. de különben a 65ezer ft... hát talán soknak tűnik, de végülis ez a te esküvőd nem? én biztos rászánnék 100ezret a ruhámra. ez a te nagy napod, ne ezen spórolj.
Ha nem ragaszkodsz ehhez az anyaghoz hanem találsz egy olcsót ami megfelel a célra, ki lehet hozni.
Aki varrással foglalkozik általában meg tudja csinálni ezt a fazont, érdemes az olcsóbb varrónők között keresgélni.
Amire vigyázni kell, hogy vannak akik nagyon bénán vesznek méretet, így csak olyanhoz menj, aki a méretvételnél felmerülő gubancokat ingyen elsimítja.
attól függ az ár,hogy pl milyen anygból van,és ki varrja.
anyukám varr,és nem drágán,de 30ból tuti nem jön ki. több méter anyag megy bele egy ilyen ruhába,és akkor ott a díszítés,a bélés, a cérna stb. és a munkadíj,egy menyasszonyi ruhát sokszor kell lepróbálni,és egy-két kiló súlyingadozásnál is már bontani-igazítani kell.
szóval: a ruha kijön 30ból,de a varratásra még szánnod kell vagy 20at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!