Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen fazonú ruhát szeretnék....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen fazonú ruhát szeretnék. Varratási költség kb. szerinted?

Figyelt kérdés

[link]

Néztem használtan is,de sajnos ilyesmit nem találtam,vagy csak horror áron.Ennek a szalonára 65e.Szerintetek ki lehet hozni/hozatni max.30ból?Bármelyik varrónő tud/hat ilyet,vagy ehhez spec.szakember kell?Köszi

2011. jún. 7. 12:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
190 ezer egy szaros ruháért ráadásul csak kölcsönzöd? Eszement nők komolyan. Gondolom egy olcsóbban már derogálna férjhez menni :D
2011. jún. 7. 15:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Sokadszorra írom le, de mindegy. Nézd meg az ebay-en, ott van egy csomó gyönyörű, új ruha, amit a méretedre varrnak.

Én kb. 30 ezret fizettem a sajátomért.

Persze benne van a pakliban hogy elrontják a méretet, de aki spórolni akar, annak erre fel kell készülnie. Nekem szuper lett.

Vagy menj el valami "falusi" kölcsönzőbe, pl. a barátnőm egy alföldi kisvárosban a felét fizette, mint amennyibe nálunk került volna (nyugat-mo) a kölcsönzés. Esetleg kerekedj fel, és menj át Ukrajnába, vagy egy hétre Isztambulba, ott is vannak állítólag olcsó ruhák.

2011. jún. 7. 18:58
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!Még a b.nkó,jómódú elsőnek is :)

Nekem épp az egyszerűsége miatt tetszik ez a ruha -valaki írta,h neki nem,de ez így van jól,nem mehet mindenki ugyanolyanba férjhez.. :) - Találtam végül interneten egy hölgyet,aki 39eért vállalta.Le kell adni a méreteket,és 3hét múlva jön a ruha.Remélem jó lesz!Ha meg még alakítgatni kell,arra itthon is találok valakit.Mégegyszer köszi a válaszokat!

2011. jún. 8. 07:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Én voltam, aki írta, hogy nem tetszik :) Hát, igen, mindenkinek más az ízlése és ez így van jól.

De sok-sok boldogságot kívánok!! :)

2011. jún. 8. 11:21
 15/16 anonim ***** válasza:

bocs,de nekem picit fura,h nem ő mér le..én a helyedben csak keresnék valakit aki személyesen megnéz..

de te tudod.. ha csúnyán varrja meg,akkor mit csinálsz? de már az is elég ha az anyag nem tetszik.. egy varrónő elmegy a menyasszonnyal anyagot nézni mielőtt varra,meg a kiegészítőket-gyönyg stb-

persze te tudod de mégis csak az esküvőd..

2011. jún. 8. 11:46
 16/16 anonim ***** válasza:

szerintem is inkább a közelben keress valami varrónőt! aki személyesen lemér és többször visszamész, hogy áll a varrás, többször próbálsz, ha nem jó igazít rajtad... szerintem látatlanban nem lehet ruhát varrni. és hogy küldi el? postán? xD

szerintem mindenképp személyesen intézd

2011. jún. 9. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!