Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl vannak reagálva, misztifikálva manapság az esküvők?
Szerintem egy kicsit manapság túl van reagálva a dolog. Sok fotót látok, mindenhol nagy zokogások, összeborulások vannak, hatalmas érzelmek, túl mézes mázas a dolog. Giccses idézetek, beszédek, képaláírások vannak, szerintem szinte már komikus 1-1 ilyen. Nem beszélve a milliós ruhákról, cipőről, dekorról stb. Aztán a vendégek nagy része mégis csak egy átlag magyar, szerintem abszolút nincs igényük ekkora flancra.
Más szerint is ez nagyban a külvilág felé való magamutogatás miközben ki tudja mi van a háttérben?!
Nincs tùlreagálva
Anyàink es nagyanyàink is ilyen esküvöt akartak.
Nincs ezzel baj.
Söt és örülök ha ilyet látok.
Anyukam is vegig bögte a kikéröt es a szertartàsokat!
Egy anyànak sokat jelent mikor a pici gyereke felnö,
uj eletet kezd aztàn meghàzasodik aztan jönnek az unokàk.
Egy szülönek sokat jelent egy ilyen esemeny
ugyanugy ahogy a mamàknak,papàknak,rokonoknak.
Az esküvö jol össze hozza az embereket.
En imadtam,es igen hercegnös ruhàm volt es csodalatos volt
mai napig emlegetik az esküvöt.
Ha meg valakinek ez sok magánügye sztem.
Én sem fikàzom soha azokat akik elitélik a házassàgot,
vagy elítélik a nagy esküvöt.
Mindenki maga dolga mit szeretne.
Különben is ha ilyen dolgokon fennakadsz megkeseredett ember leszel.
Engem sose zavart ha valaki más.
Valaki másra vàgyik...másképp gondolkodik.
Szerintem te is tegyél igy!
Egyik barátnőm nemrég házasodott. Nekünk vannak ilyen képeink... "barátnők főleg a menyasszonnyal, hatalmas összeborulások", ahogy írtad.
Tudod, a nap folyamán egy csomószor megölelgettem, a nyakába borultam, mert rettentően örülök neki és a párjának, mert gyönyörű menyasszony volt, mert jó látni, hogy ennyire boldog. És tudod, mit? Az ilyen pillanatokban eszembe se jutott, hogy fotóznak, nem a kamerának sírtunk vagy nevettünk teli szájjal, hanem egymásnak. Persze, nyilván folyton fotóztak, voltak kint vagy négyen a fotóscsapatból, persze, hogy mindig mindent lekaptak. :D Mikor kaptak utólag a képekből, került fel belőle fészre is, giccses szívecskés képaláírással, mert cukik ezek a képek, amik picit se lettek beállítva.
...és? Ettől miért lenne kevésbé valós a boldogságuk vagy a házasság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!