Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy eskuvo kb mennyire veszteseges manapsag?
10 ezer /fő az a nagyon minimum amibe kerül.
Ennyit meg aligha áldoznak rá az emberek. nagyon csórók! pláne 15-20-at
Minden az igényeitektől, a vendégek hozzátok állásától és anyagi helyzetétől függ. Nem azért kell Őket meghívni, hogy pénzt adjanak. Persze én könnyen beszélek. Nekünk 74 fő volt az össz. létszám, kb. 1,8M-ba került és kicsit több mint 2M jött vissza, igaz ennek az 1/3-át tette ki kb. az amit a szüleinktől kaptunk. Mi azokat hívtuk meg akiket szeretünk, akikkel együtt akartunk ünnepelni és akikről úgy gondoltuk, hogy minket is szeretnek (persze ésszerű határok között, mert mindenkit nem hívhatsz meg). Mi is ráírtuk a meghívóra, hogy aki ajándékot hozna az inkább pénzt hozzon, mert lakásvásárlás előtt állunk, azzal segítenek a legtöbbet, de ezen senki sem sértődött meg, az átadásnál mindenkinek elmondtuk külön is, hogy senkitől nem várunk el semmit, sőt tudtuk, hogy van a rokonok között aki nehéz helyzetben van, neki külön rá is írtuk, hogy ne hozzon semmit, azt kérjük ajándékba, hogy legyen ott velünk.
Pont a héten olvastam egyébként egy menyasszonyi csoportban, hogy azt pedzegette egy kedves leendő ara, hogy Ő 50 főre 35 menüt rendel majd csak, mert úgysem enni mennek, meg úgysem eszik mindenki mindenből és így mennyit spórol. Na, most azért ha ez nekem vendégként a fülembe jutna baromi rossz szájízzel adnék bármit, sőt olyanról is hallottam ahol a pár kijelentette, hogy a vendégeket a tehetősebbek közül választották ki, hogy több pénzt kaphassanak és ez valahogy eljutott a násznéphez, akik tüntetőleg kivonultak a menyasszonytáncnál és egy fillért sem adtak mert felháborodtak rajta, hogy csak a pénzük kell.
Szerintem itt is él az a szabály, hogy "ne légy f457fej" és ha ezt betartod akkor nem ér majd kellemetlen meglepetés, persze, ahogy írtam feljebb, ez soktényezős.
ui.: Egy átlag vagy az átlagnál kicsit igényesebb száz fős esküvő ma már inkább a hárommilliót veri alulról (esküvőiparban dolgozom, ez az idei év kb. húsz esküvőjéből levont tapasztalat).
Koszonom az eddigi valaszokat.
Felreertes ne essek, nem szeretnek nyereszkedni, csak megprobalom realisan nezni a dolgokat es lehet lemondok az almomrol. (nagy eskuvo)
Ugyanis ha pl belekerul 2 millioba es abbol 1 millio veszteseg, az nem eppen kedvezo, foleg lakasvasarlas elott. Es valahogy ugy vagyok, hogy kicsit felesleges.
Nem eszerint merem az embereket, csak azert penzbol elunk es ha annyi sem jon vissza amennyit beletesz az ember, akkor lehet inkabb lemondok a nagy lagzirol. Nem nyerni szeretnek, de bukni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!