Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeli barátoknak mennyi pénzt illik adni manapság esküvőre?
Az ifjú pár mindkét tagja közeli barát a főiskola óta, nekik lesz jövőre esküvőjük. Mennyi pénzt illik adni ebben az esetben?
Az "amennyi telik" és "ez nem illem kérdése" válaszokra nem vagyok kíváncsi. Egy közelítő összeget szeretném, ha írnátok, hogy ti mennyit tudnátok erre szánni ebben a helyzetben.
Mi 30 ezret adtunk, illetve ugyanennyi értékben ajándékot. 60 ezret kaptunk vissza készpénzben ugyanattól a pártól, ha jól emlékszem.
Szerintem ez még olyan reális....
15e adtunk
Ennyire tellet akkor frissen szult anyukakent...
Ha a pár mindkét tagja tényleg igazán közeli barát akkor adnék olyan 40-50 ezret.
Így hogy jövőre lesz csak az esküvő, szerintem egy ekkora összeg összeszedhető nagyobb áldozat nélkül. De csak ha tényleg nagyon közeli barát. Ha annyira nem én akkor is adnék 15-25 között hogy legalább a rám költött összeget vissza adjam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!