Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeli barátoknak mennyi pénzt illik adni manapság esküvőre?
Figyelt kérdés
Az ifjú pár mindkét tagja közeli barát a főiskola óta, nekik lesz jövőre esküvőjük. Mennyi pénzt illik adni ebben az esetben?
Az "amennyi telik" és "ez nem illem kérdése" válaszokra nem vagyok kíváncsi. Egy közelítő összeget szeretném, ha írnátok, hogy ti mennyit tudnátok erre szánni ebben a helyzetben.
2017. dec. 22. 19:48
11/14 anonim válasza:
Mi közeli barátoktól 20 ezret kaptunk a nyáron. Mi olyan 40-50 ezret adnánk, ha mindkét féllel közeli lenne a barátság.
12/14 anonim válasza:
2017ben 3 esküvőn voltunk...fő szempont hogy ők mit adnak...mármint csak vacsora, hagyományos lagzi menyecske tánccal, tortát kell e vinni...Lènyeg amit a pár rátok költ annak a kètszeresèt, ha ezt nem tudjátok megsaccolni kettőtök havi fizetèsènek 10%-15%át. De ha ti jómóduak vagytok 2en havi 6-700000et kerestek, de a násznèp(párból kiindúlva) szegènyebb akkor azèrt 50nèl álljatok meg. Torta ès tánc ha van akkor táncba 5-10000/fejenkènt torta 5000ből megáll. De ennek csak a felèt vonjátok le a szán ajándèk pènzből. Egy jópofa 5let. A rászánt pènz +200/300/500ft sorsjegy.
13/14 A kérdező kommentje:
Ezt a torta dolgot még sosem hallottam. A tánc az rendben van, de a tortánál is szoktak fizetni? Mert én ilyet sehol nem láttam, ez valami újdonság?
2018. jan. 28. 16:56
14/14 anonim válasza:
Nem, inkább nagyon régi dolog. Valamikor, amikor még sátras lagzikat tartottak, akkor a rokonok vitték a süteményeket. Eleinte fánkot, rétest, később már cukrászati termékeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!