Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mi értelme van a nászútnak?
Ugyebár régebben az esküvő utáni nászút alatt voltak a mézes hetek. Na már most ugye többnyire a régi időkkel ellentétben nem a nászút alatt fedezik fel a párok egymást szexuálisan, hanem már jóval a kapcsolat előtt.
Akkor mostanában a nászutaknak a pihenés, kikapcsolódás és a nézelődés a lényege?
(Pl. ha a pár külföldre megy).
De akkor azért minek a nászút? Nem egyszerűbb csak simán nyaralni menni? Mert akkor szerintem ugyan ott van az ember, csak nem közvetlen/nemsokkal az esküvő után mennek.
Ez a gazdaság körforgása: Nászútból pénzt lát az utazási iroda, szálloda-apartman-kalandtúraszervező, utazás módjától függően a volán-máv vagy valamely benzinkút, pár random múzeum meg a többi cucc.
Ezek csak emiatt maradtak fent, mert mindenki a lehúzásra rendezkedett be. Ennél már csak az esküvő "jobb"
Ilyen alapon régen sem volt értelme, mert akkor is felfedezhették volna egymást otthon is. Ehhez nem kell elutazni.
Nekem egy kellemes emlék. Sokat utaztunk előtte és azóta is. Akkor egy romantikus helyszínt választottunk és egy nagyon szép szállodát. Tervezgettük a közös életünket, a családalapítást. Más volt, mint egy átlagos utazás.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Én is szeretnék majd egy kellemes nászutat(nem voltam ellene sosem), csak érdekelt a logikai bukfence a dolognak :)
szerintem is azért, hogy jobban meg legyen adva a fénye egy fordulópontnak (ami gyakorlatilag semmi változást nem hoz, ha már együtt éltek). esetleg annyi plusz, hogy a lagzin a násznép kedvét kerestétek meg egész nap véget nem érő rohangálás, és itt meg csak ketten vagytok.
csak tippelek. nem akarok házasodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!