Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi értelme van 150 000 forinto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van 150 000 forintos öltönyt venni esküvőre, ha kényelmetlen és sosem akarom majd utána hordani?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 2. 11:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Semmi, leginkább, azonkívül, hogy megmutassok: ezt is megtehetjük.
2016. ápr. 2. 11:37
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Semmi. Arra van értelme költeni ami neked fontos. Nekünk pl. a fotós volt a legfontosabb, kb. 400ezret költöttünk rá, de az össz rajtam lévő ruha, cipő, óra nen került összesen 50ezer forintba. Arra költs ami Nektek fontos! ;)
2016. ápr. 2. 13:40
 3/19 A kérdező kommentje:
... megtehetjük, csak nem megyünk nászútra akkor legfeljebb...
2016. ápr. 2. 15:36
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

ha jól értem te vagy a vőlegény.

tekintettel arra,hogy ez te és a menyasszonyod "bulija", kettőtöknek kell eldönteni,hogy mire mennyit költötök, mi a fontos.

lehet öltönyt is bérelni, ez egy kicsit olcsóbb opció. de szerintem varratni se hülyeség. de a fent leírt ár tényleg eléggé elszállt, lehet kevesebbért is varratni, ami mégsem néz ki gagyin.

ti tudjátok,hogy mi a fontos, kettőtök nagy napja, ketten döntsetek.

2016. ápr. 2. 15:55
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
amúgy egy öltönyt később is lehet hordani, akár hogyha téged hívnak esküvőre, akár temetésre(hogyha fekete), akár hivatalosabb eseményekre,bálokra.. szóval én nem mondanám,hogy soha többet nem hordanád. de nyilván nem gyakran.
2016. ápr. 2. 15:56
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Szokták mondani, hogy a vőlegényeknek csak nyűg az esküvő. Nekem nem volt az. Nem az a lényeg, hogy mitől érzed ünnepnek (azon kívül persze, hogy összekötöd az életed a szerelmeddel), hanem, hogy annak érezd. Ha óramániás vagy vegyél egy extra órát, ha autómániás bérelj egy extra kocsit, ha a nyakkendők a fétised akkor extra nyakkendőben legyél és lehetne sorolni. Esküvőkön dolgozom és mindig azok a kedvenceim, amik az érzelmek mellett az egyediségről, a párról szólnak és ezeknek nem feltétlenül kell egy vagyonba kerülni. Egy saját szavas fogadalom, egy rátok jellemző helyszínen tartott fotózás, ha pultosként dolgoztok akkor vodka-narancs összeöntése mint egyesítő szertartás és ezt is lehetne a végtelenségig sorolni. A lényeg, hogy rólatok szóljon! :)
2016. ápr. 2. 15:57
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Jó, ha az embernek van egy jó öltönye, de olyat venni, ami még kényelmetlen is, semmi értelme. Még márkás esküvői öltönyt is lehet kapni pl a Bonoban 90től (tavaly egy barátom annyiért vett).

Megértem a kérdést, felesleges dolgokra az ember nem akar sokat költeni, ha később 5évente sem használnád, akkor én sem adnék érte annyit.

2016. ápr. 3. 08:45
 8/19 rézevőfiamór ***** válasza:
90%
Bérelj egy szmokingot.
2016. ápr. 3. 12:56
 9/19 anonim ***** válasza:
82%

Sosem?

Mit hordasz szakmai összejöveteleken, munkahelyi ünnepségeken, temetéseken, esküvőkön vendégként, netán keresztelőn vagy névadón, óvodai, ált. iskolai,gimis ballagásokon, házassági évfordulón, ha elegáns étterembe mentek, színházban? Semmit?

Egy jó öltönynek az a lényege, hogy 15 év múlva is minőségi, jó öltöny lesz. Vehetsz 20.000-ért is, csak az 2 év múlva el is fog szakadni.

2016. ápr. 3. 15:12
 10/19 A kérdező kommentje:

Az ötleteket köszi.

Temetésre van kényelmes öltönyöm 20 ezerért vettem és még a zsebei is be vannak varrva, az a varrás sem szakadt még el. Egy Roland. Csak nem slim fitt. Ezt meg fel fogom venni keresztelőre - igaz. Megbeszéléskor elég egy sport ing, farmer - nem vagyok én bankár, hogy díszmagyarba menjek.

Színházba nem járunk. Étterembe elég a business casual bőven sok.

De tetszik az órás / verdás ötlet. Jókat mondtok! A bérlés meg nem jutott előbb eszembe.

15 év múlva tök jó öltöny lesz, csak nem fogok beleférni :)

2016. ápr. 3. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!