Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van 150 000 forintos öltönyt venni esküvőre, ha kényelmetlen és sosem akarom majd utána hordani?
Az egész a rokonságnak és az ismerősöknek szól.
Értelme nincs, de ez az elvárás.
Rendezzetek nudista esküvőt! Akkor a te elvárásaid érvényesülnek.
1. ha van normális öltönyöd, akkor venni sem kell újat.
2. Ha újat veszel, akkor olyat vegyél, ami egyrészt kényelmes és jól érzed benne magad, másrészt később is fel tudod venni akárhová.
3. a férjemnek 32e FT-ért varrattuk az esküvői öltönyét, mert már 50e-t sem adott volna ki érte, mert neki nem volt fontos, én szerettem volna, ha jól néz ki.
Semmi értelme slim fit szabásút venni, ha szarul érzed magad benne. Az esküvődön legyél kényelmes, neked tetsző ruhában, elég hosszú időt kell benne töltened! Hidd el, ha feszengve, kényelmetlenül érzed magad, az rányomja a bélyeget a hangulatodra is, még az is lehet, hogy a képeken is látszik, nem őszinte a mosolyod. :) Ha neked a klasszikus szabás kényelmesebb, válaszd bátran azt! A divatok jönnek-mennek, 20 év múlva a slim fit is csak egy divathullám lesz visszanézve, a klasszikus szabás pedig örök. :)
Ha van egy jó öltönyöd és nadrágod, amit szeretsz is, kényelmes is, vedd föl az esküvődre, a megmaradt pénzből pedig utazzatok el valahova. :)
Kövezzetek meg, de mi értelme az esküvőnek? Túl sok pénz és hűhó egy darab papírért... Mi a párommal nagyon jól elvagyunk nélküle is. Sőt, sztem sokkal erősebb a kapcsolat, ha pusztán a szeretet és nem a "törvény" miatt van együtt két ember. :)
28/L
Értelek. Nekünk nem kell törvény, hogy nagyobb legyen az összetartás kettőnk között. Már több éve együtt vagyunk és nem is tudjuk egymás nélkül elképzelni a világot. Ellenben sokkal több lehetőség nyílik házastársként, amit sima élettársi viszonyban nem adnak meg. Főleg a bürokrácia lesz jóval könnyebb, ami ez után is pokolian fárasztó és feleslegesen túlbonyolított lesz, de házasságkötés nélkül még bonyolultabb volt.
Valakinek nem kellett felhajtás, nálunk ez hagyomány. Értem azt a hozzállást is, hogy kispénz-kisfoci. Szerintem sem kéne ennyit költeni erre, de ennél nagyobb buli nem tudom mikor lesz még egy. Ház meg nem pár százezerből lesz, hanem tízmilliókból - annyi meg nem ma lesz a miénk, úgyhogy lakásra nem gondolok, amíg nincs miből (ezért sem lesz gyerek egyhamar). A helyszín, a szertartás, a torta, a kaja-pia, a szállás - ezekre nem sajnálom. De az öltöny szerintem túlzás. Ráadásul a méretre készíttetés is annyiból állt, hogy egy sablon fazont meghosszabbított, és nem volt hajlandó a vállán és a hónalján változtatni. Richard Design-t tessék elkerülni! Ennyi a tanulságom az egészből.
Amúgy a bérlés jó ötlet volt! Köszi!
#15 nem értelek :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!