Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért van itt annyi esküvő-ell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt annyi esküvő-ellenes hozzászóló?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy provokatív a kérdés, de tényleg érdekel a dolog!

A saját tapasztalatom az, hogy a valóságban nem ennyire negatívak az emberek a hosszútávú kapcsolatokkal, eljegyzéssel és házassággal kapcsolatban, mint itt a legtöbb hozzászóló. Inkább bizakodva várják a lehetőséget, vagy semleges a hozzáállásuk. Viszont itt nagyon sok olyan kérdés és válasz van, amiben arra utalnak vagy azt próbálják meg éreztetni a hozzászólók, hogy az átlag hozzáállás a valóságban is az a negatív és sokszor ledegradáló viszolygás, mint amit itt hangoztatnak!

Picit össze is zavart most ez az egész :( Most akkor mi a valóság? Jó, nyilván ez a weboldal csak egy nagyon kis részét fedi le a társadalomnak, de akkor is fura, hogy ennyire eltérőek a dolgo...

21/N

2018. aug. 20. 23:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
22%

Mert a házasságokat majdnem egyből követi a válás is. Mo.-n nagyon nem tartósak a házasságok, mégis mindenki a "buli" kedvéért fontosnak tartja.

Na de a válás is ilyen buli:)?

Mo.-n sokan nincsenek fölnőve egy kapcsolatra sem.

2018. aug. 21. 07:20
 22/28 peca1000 ***** válasza:
13%

Bármennyire is házasságellenes vagyok, 2X is megnősültem, és csak azért mert az asszonyok, és a rokonság akarta. :)

A lagziba ezek a gagyi zenék hozzák meg a kedvet a bulihoz, szinte tudja az ember, hogy mikor melyik jön, és szinte már várja, még ha a háta közepére is kívánja. :) A szöveget meg együtt énekeljük, mégha bazi ciki, akkor is :)

És tök mindegy, hogy egy falusi, vagy városi drága esküvőt nézünk.

Ha nincs meg ez a fíling, akkor hamar vége az egésznek, és már 10-kor lelép a vendégség jó része.

Utálok lagziba menni, de ha nagyon muszály elmegyek, márcsak a kaja miatt is jól elvagyok, de akkor legyen szintetizátor, gagyi zene, vonatozás mert na! :)

És igen, ez már hagyomány, maradjon is meg, mégha űberciki is :)

2018. aug. 21. 07:46
 23/28 anonim ***** válasza:
71%

#15 a nők már nincsenek ilyen hülyeségre ránevelve

Ez régen volt divat

Engem soha nem oktattak ilyen hülyeségre mint házasság

2018. aug. 21. 08:13
 24/28 anonim ***** válasza:
83%
Mert a legtöbben ide azért kommentelnek, hogym a magányuk, párkapcsolati (és egyéb) sikertelenségük miatt felgyűlő streszt az arcuk felvállalása nélkül levezessék. Ezért van annyi nőócsárló hozzászólás is. Akiktől én is kaptam a r.ba.ncozó, fenyegető leveleket, élőben kb. rá sem mernek nézni egy nőre, annyi frusztráció és komplexus van bennük. Egy ilyen ember ha meglág egy boldog kérdést, dühös lesz, mert ő boldogtalan és így adja ki a dühét, hogy ócsárol, szidalmaz, fröcsög. Nem kell komolyan venni. Csak azért csinálja, mert nem kell hozzá adnia az arcát. Egyébként nem merné.
2018. aug. 21. 09:11
 25/28 anonim ***** válasza:
29%

Persze hogy leszavaznak, ahogy engem is, lásd 0%.

Nevelt téged is, a környezet, média, minden. Max te immunis voltál rá. Már a rajzfilmekben is erre nevelik a lányokat, ezért is a szektás esküvőimádat, és leszólása annak aki nem nyelte be a marketinget.

#23 de bizony vannak. Különben miért követelné a többség? Miért nem elég egy sima polgári a papírért? Ma pedig már bejön a facebook, instantgramm is a képbe, oda is jól néznek ki az esküvői képek, hogy "bejött az élet".

Az esküvőknél álságosabb, idejétmúltabb, magamutogatóbb dolog nemnagyon létezik. Tudom hogy a szektásoknak nem tetszik, és lepontozhatnak hogy nyugtassák magukat, de a tény tény.

Ma már a potyazabálást se lehet felhozni, mert elvárt az esküvőn a pénzbeli ajándék, ami bőőőven fedezi a fogyasztást.

2018. aug. 21. 09:27
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy csak nagyon pici részét fedi le a társadalomnak a " gyik". Nézd, vannak vélemények pro és kontra, mindenben. Nem kell ítélkezni, tanulni kell/ lehet belőle, de alapvetően ne mások döntsék el a hozzáállás adat akármihez 😀
2018. aug. 21. 09:29
 27/28 anonim ***** válasza:
77%

Picit azért összemosódnak a fogalmak: az esküvő az a jogi aktus, a lakodalom meg az ezt követő szórakozás. Az esküvőnek szerintem van jelentősége, fontossága és értelme, ha kellő elkötelezettség van mögötte. A lakodalom viszont szerintem is idejétmúlt dolog. Régen volt értelme, mert az emberek az életük nagy részében dolgoztak, ünnepelni, kikapcsolódni pedig nagyon ritkán volt lehetőségük. A lakodalom egy ilyen lehetőség volt, de ma, amikor hetente megy a buli, ilyen szempontból már nem sok értelme van, ráadásul sokan úgy tekintenek rá, mint valami bevételi lehetőségre.

Én is a kéttanús esküvő + nagyon szűkkörű (közvetlen család) egyszerű ebéd/vacsora híve vagyok.

2018. aug. 21. 09:32
 28/28 anonim ***** válasza:

Ingyen kaja-pia? Persze, manapság sokan elkérik a penzt a vendégektől. Ami szerintem baromi pofátlanság, te bulid, te fizesd, a menyasszonytáncnál így is leakasztanak bőven elég pénzt.

2018. aug. 21. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!