Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt annyi esküvő-ellenes hozzászóló?
Tudom, hogy provokatív a kérdés, de tényleg érdekel a dolog!
A saját tapasztalatom az, hogy a valóságban nem ennyire negatívak az emberek a hosszútávú kapcsolatokkal, eljegyzéssel és házassággal kapcsolatban, mint itt a legtöbb hozzászóló. Inkább bizakodva várják a lehetőséget, vagy semleges a hozzáállásuk. Viszont itt nagyon sok olyan kérdés és válasz van, amiben arra utalnak vagy azt próbálják meg éreztetni a hozzászólók, hogy az átlag hozzáállás a valóságban is az a negatív és sokszor ledegradáló viszolygás, mint amit itt hangoztatnak!
Picit össze is zavart most ez az egész :( Most akkor mi a valóság? Jó, nyilván ez a weboldal csak egy nagyon kis részét fedi le a társadalomnak, de akkor is fura, hogy ennyire eltérőek a dolgo...
21/N
Én csak az általánosításokat nem szeretem amikor ezeket olvasom: minden nő esküvőről ,házasságról álmodik
Mindig a nő erőlteti az esküvőt
Csak a nőn vannak oda érte a ferfiak a hátuk közepere se kívánják és meg sorolhatnám
Nem szeretnek esküvőt számomra semleges nem adna pluszt az életemhez
Sosem álmodoztam róla nem vágytam rá nekem elég a szimpla összekltozes
Férfi vezetek nevet vagy teljes nevet sem vennem fel soha
N24
#5 mire jó ez az értelmetlen általánosítás sokan nem azért nem akarnak esküvőt mert “nő gyűlölők “ lennének egyszerűen nem vágynak rá
#6 kívánom hogy teljesüljön a vágyad 😀
Nekem középsőbátyámnak lett vége egy 14 éves házasságának, több mint 3 éve már. Nem is bánom.
Most egy egész normális nővel van együtt és holnap esküsznek meg. Én leszek a tanú.
Nem hiszem, hogy feltétlen mindenki házasságellenes. Bár mint testér, nem örülök annak, hogy én lettem a tanú.
De ez igazából más téma.
Bátyámra a barátnőjének kellett ráunszollnia hogy hívjon meg egyáltalán az esküvőre, most meg még ráadásul a tanú is én lettem.
Pedig egyik fiatalkori barátja lett volna a tanúja, de elég bunkón összeveszett bátyámékkal az esküvő előtt.
Nekem meg rosszul esik kicsit, hogy ezt szerintem az elejétől így kellett volna már. Vagy nem tudom, ki hogy szokta, de nekem pl rosszul esett.
Ugye a valóságban az emberek általában szemtől szemben beszélgetnek, ott pedig vannak szerepek.
Arra gondolok, hogy sokan nem merik elmondani a valós véleményüket mert vagy félnek a másiktól vagy egyszerűen nem szeretnének kompromisszumot.
Az anonimitás egyik előnye, hogy következmények nélkül lehet őszinte az ember.
Saját véleményem az, hogy a házasság mint intézmény meglehetősen elavult.
Az élet felgyorsult a status quo pedig gyakran változik. Az együttélés vagy a hosszabb partnerkapcsolat ellen nincs ellenvetésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!