Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért van itt annyi esküvő-ell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt annyi esküvő-ellenes hozzászóló?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy provokatív a kérdés, de tényleg érdekel a dolog!

A saját tapasztalatom az, hogy a valóságban nem ennyire negatívak az emberek a hosszútávú kapcsolatokkal, eljegyzéssel és házassággal kapcsolatban, mint itt a legtöbb hozzászóló. Inkább bizakodva várják a lehetőséget, vagy semleges a hozzáállásuk. Viszont itt nagyon sok olyan kérdés és válasz van, amiben arra utalnak vagy azt próbálják meg éreztetni a hozzászólók, hogy az átlag hozzáállás a valóságban is az a negatív és sokszor ledegradáló viszolygás, mint amit itt hangoztatnak!

Picit össze is zavart most ez az egész :( Most akkor mi a valóság? Jó, nyilván ez a weboldal csak egy nagyon kis részét fedi le a társadalomnak, de akkor is fura, hogy ennyire eltérőek a dolgo...

21/N

2018. aug. 20. 23:16
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
81%
Azért,mert itt nem emberek vannak,hanem valami...Alienek,valami új faj,amit még nem fedeztek fel,szóval sok negatív ember van itt.:D
2018. aug. 20. 23:18
 2/28 anonim ***** válasza:
78%
Franc tudja, talán ki vannak égve, kiábrándultak. Én feleségül vennék egy nőt, de ő hallani sem akar rólam szerintem...wáhhh, ez ilyen. Felszálltam a szopórollerre.
2018. aug. 20. 23:20
 3/28 anonim ***** válasza:
67%
Mármint úgy értem, hogy akit eddig megismertem belőle, az alapján simán el tudnám képzelni, hogy asszonyommá tegyem. :)
2018. aug. 20. 23:21
 4/28 anonim ***** válasza:
82%

Én csak az általánosításokat nem szeretem amikor ezeket olvasom: minden nő esküvőről ,házasságról álmodik

Mindig a nő erőlteti az esküvőt

Csak a nőn vannak oda érte a ferfiak a hátuk közepere se kívánják és meg sorolhatnám

Nem szeretnek esküvőt számomra semleges nem adna pluszt az életemhez

Sosem álmodoztam róla nem vágytam rá nekem elég a szimpla összekltozes

Férfi vezetek nevet vagy teljes nevet sem vennem fel soha

N24

2018. aug. 20. 23:23
 5/28 anonim ***** válasza:
93%
Mert az oldalon tulprezentaltak a noknel sikertelen, nogyulolo egyedek.
2018. aug. 20. 23:27
 6/28 anonim ***** válasza:
22%
A valóságban is pont ennyi házasságpárti meg házasságellenes van. Csak a házasságellenesek nem posztolják a nem létező esküvőjüket facebookon, meg aztán a válási botrányukról sincs szó, így kevesebbet hallasz róluk.
2018. aug. 20. 23:34
 7/28 anonim ***** válasza:
21%

#5 mire jó ez az értelmetlen általánosítás sokan nem azért nem akarnak esküvőt mert “nő gyűlölők “ lennének egyszerűen nem vágynak rá

#6 kívánom hogy teljesüljön a vágyad 😀

2018. aug. 20. 23:35
 8/28 anonim ***** válasza:
82%
A gyk az külön világ. Bár mondjuk én se vagyok esküvő párti, de nem fogom minden esküvős kérdés alá oda kommentálni. Itt az emberek 90% elfuserált és triggerelődik minden szh4ron. Alig várják, hogy valamibe bele lehessen kötni és ha más fogás nincs marad a helyesírás. A legrémesebb, hogy ha sokat van itt az ember, akkor rá is ráragad ez az attitűd, mint valami vírus.
2018. aug. 20. 23:36
 9/28 anonim ***** válasza:
56%

Nekem középsőbátyámnak lett vége egy 14 éves házasságának, több mint 3 éve már. Nem is bánom.

Most egy egész normális nővel van együtt és holnap esküsznek meg. Én leszek a tanú.

Nem hiszem, hogy feltétlen mindenki házasságellenes. Bár mint testér, nem örülök annak, hogy én lettem a tanú.

De ez igazából más téma.

Bátyámra a barátnőjének kellett ráunszollnia hogy hívjon meg egyáltalán az esküvőre, most meg még ráadásul a tanú is én lettem.

Pedig egyik fiatalkori barátja lett volna a tanúja, de elég bunkón összeveszett bátyámékkal az esküvő előtt.

Nekem meg rosszul esik kicsit, hogy ezt szerintem az elejétől így kellett volna már. Vagy nem tudom, ki hogy szokta, de nekem pl rosszul esett.

2018. aug. 20. 23:44
 10/28 anonim ***** válasza:
71%

Ugye a valóságban az emberek általában szemtől szemben beszélgetnek, ott pedig vannak szerepek.

Arra gondolok, hogy sokan nem merik elmondani a valós véleményüket mert vagy félnek a másiktól vagy egyszerűen nem szeretnének kompromisszumot.

Az anonimitás egyik előnye, hogy következmények nélkül lehet őszinte az ember.

Saját véleményem az, hogy a házasság mint intézmény meglehetősen elavult.

Az élet felgyorsult a status quo pedig gyakran változik. Az együttélés vagy a hosszabb partnerkapcsolat ellen nincs ellenvetésem.

2018. aug. 20. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!