Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg nem szervezheti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem szervezheti a mennyasszony a lánybúcsút?

Figyelt kérdés
A párom szerint gáz hogy én akarom szervezni, de ő könnyen beszél, neki minden haverja ismeri egymást, egy csomó legénybúcsún voltak, tudják milyen legénybúcsút szervezzenek neki. Nekem a barátnőim akiket meg akarok hívni, az ország minden részéről jönnek majd. A többség nem is ismeri egymást, vagy csak pár embert a társaságból. Nem tudom kire bízhatnám a szervezést, meg furcsa is lenne, ha leadnám valakinek a listát és az elehetőségeket, hogy tessék leszervezji
2018. júl. 19. 20:45
1 2
 11/14 anonim válasza:
A facebook csoportos nagyon jó ötlet, egyik barátnőm is így oldotta meg a lánybúcsúját, mivel nem mindenki ismerte egymást. Ott mindent meg tudtunk szervezni, szuperül sikerült :)
2018. júl. 20. 11:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is a sajátomat szervezem, sőt az esküvőt is nagyban magamnak. Mindent együtt beszélünk meg.

Gondold át azt a házasságot, ha így "izél" rajta, és te kényszert érzel arra hogy megkérdezd itt azt aminek amúgy magától értetődőnek kellene lennie.

2018. júl. 20. 13:20
 13/14 anonim ***** válasza:
85%

Komolyan már, hogy ha egy házasodó kérdést tesz fel gyakorin, akkor *mindig* van valaki, aki egyből megpendíti, hogy lehet, hogy nem is kéne összeházasodni, ha már most gondok vannak... :D Mert kizárólag akkor lehet házasodni, ha MINDIG, MINDENBEN egyetértetek, különben ne gyere vissza panaszkodni, amikor válni akarsz! :P

Amúgy a kérdésre: amit #9 írt.

2018. júl. 20. 13:32
 14/14 anonim válasza:

#13-as: ezt egyszerűen én sem értem meg... mintha attól lenne jó egy házasság, hogy minden gondolatodra bólogatnak...

veled legalább őszinte a párod és ki meri mondani a véleményét. nem kell mindig mindenben egyet érteni, mennyire unalmas lenne már... :)

2018. júl. 20. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!