Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem szervezheti a mennyasszony a lánybúcsút?
nekem az lánybúcsút. Az lenne a tervem, hogy Pesten kiveszek egy lakást egy napra, ott gyülekezünk, kis ismerkedés, aztán irány a pesti éjszaka. :D
Szerintetek ez így gáz lenne? Nem szervezheti a menyasszony a lánybúcsút?
Sose fogom megérteni, mit kell búcsúztatni ilyenkor. Ezután nem járhatsz el szórakozni? Elvileg eddig is hűséges voltál, ezután meg elvileg az esküd köt a hűségre - akkor mi változik?
Szóval mire ez a nagy búcsúztatás?
Én csináltam egy facebook csoportot, pontosan amiatt, amit te is mondtál, hogy több társaságból, egymást nem ismerő lányokat szerettem volna meghívni. Bedobálgattam őket a csoportba, írtam egy rövid kis iránymutatást, hogy azért mi az a határ, amit még ne találjanak ki, és miket szeretnék kifejezetten, ha van rá mód, majd kiléptem a csoportból, és ők megszervezték egymás között, engem már csak meghívni kellett adott nap adott helyszínére :)
Szerintem a te ötleted is teljesen jó, akár ezt is meg lehet oldani, nyilván. Szerintem amúgy nem gáz, ha te is szervezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!