Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit szólnátok, ha a mennyas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok, ha a mennyasszony terhes lenne?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már egy éve lefoglaltuk a helyet, ahol szeretnénk egybekelni, de közben terhes lettem és már nem akartam egyiket sem tologatni. Ruhát megtaláltam, az esküvő 1 hónap múlva lesz. Minden kész, csak arra lennék kíváncsi, hogy mit szólnátok hogyha a mennyasszony 7 hónapos terhesen esküdne (elég nagy pocakkal, mert már most sem kicsi:-) )
2018. márc. 6. 17:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
14%
Röhögnék.
2018. márc. 6. 17:24
 2/18 anonim ***** válasza:
99%
Semmit... mit szóljak? Se vendégként, se vőlegényként nem érezném gáznak vagy kínosnak. Ez benne van.
2018. márc. 6. 17:27
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
Ma már bármit lehet. Van, hogy az ifjú pár gyerekei is jelen vannak a lagzin.
2018. márc. 6. 17:30
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
Semmit.
2018. márc. 6. 17:35
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha már 7 hónapos leszel, gondolom a család nem ott fog értesülni a hírről. Aki meg olyan, hogy mindenbe beleköt, az így is úgy is fog találni valamit amin csámcsoghat.
2018. márc. 6. 17:38
 6/18 anonim ***** válasza:
94%

7hónapos terhes leszel akkor, gondolom már mindenki tudja a meghívottak közül, hogy mi a stájsz, de a közeli rokonok biztosan.

Nem is értem, most mit problézol ezen? Egyrészt ugye már mindegy, visszacsinálódni nem fog a gyerek, másrészt meg kinek mi köze hozzá??

2018. márc. 6. 17:45
 7/18 anonim ***** válasza:
97%

Isten éltessen titeket boldogságban, és egészséget kívánok mamának-babának-papának egyaránt!

Ezt szólnám.

2018. márc. 6. 17:50
 8/18 anonim ***** válasza:
95%

Engem nem érdekelne. Boldog vagy? Nem rontja el az esküvőt a hányás, ilyesmi?

Akkor? Annyi, hogy pezsgőből maximum! egy kortyot igyál. Baj nem lesz a babával ettől, meg a koccintás is megvolt :D

2018. márc. 6. 17:52
 9/18 anonim ***** válasza:
66%
😂 ő baja, én attól még iszok
2018. márc. 6. 17:55
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :), az előzőekre válaszolva : a szülők már rég tudják és hányni nagyon meg nem fogok már, mert az az időszak már elmúlt. Köszönöm :)
2018. márc. 6. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!