Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a tendencia, hogy akkor lesz esküvő, amikor terhes lesz a csaj?
Figyelt kérdés
Most 3 munkatársamnál is ez történt. Jó pár éve együtt vannak, nincs szó esküvőről, aztán kiderült a terhesség és házasságról ír a facebook vagy jön a meghívó. Akik meg szintén jó pár éve együtt vannak, de nem terhes a lány, ott nincs esküvő. A házasság leértékelődése ez? Vagy mitől van?
Én úgy vagyok ezzel, ha valakivel együtt akarok lenni, akkor házasodjunk össze.
2016. júl. 1. 17:36
1/14 anonim válasza:
Van ahol fordítva van, azután lesz terhes a csaj, hogy megvolt az esküvő.
2/14 anonim válasza:
Van ilyen is olyan is. Mi tavaly házasodtunk. Idén jön a baba.
3/14 anonim válasza:
én meg csak a baba születése után venném el.. már ha a baba rám hasonlítana...
4/14 anonim válasza:
Összeházasodtunk, 3 év múlva született meg a kislányunk.
5/14 anonim válasza:
Gondolom nem vagy ott minden beszélgetésükkor,szoba jöhetett előtte is a házasság.
6/14 anonim válasza:
Nálunk még nem volt meg az esküvő, de vágyom babára. Bízom a páromban, házasság nélkül is nyugodt szívvel szülnék neki (meg magamnak, ugye). Persze, az a terv, hogy esküvő után, de ha "véletlenül" (már amennyire az ilyesmi megtörténhet _véletlenül_) összejönne a baba előbb, hát akkor istenem. Egyébként is szeretnénk házasodni, amikor összegyűlik annyi pénz, amiből már megtarthatjuk az álomesküvőt, de ha ezt megelőzi a baba, akkor nagy ügy, nem amiatt lenne a házasság. Lehet, hogy a te ismerettségi körödben is van pár hasonló gondolkodású ember. Vagy beszéltek már az esküvőről, tervezték, még ha nem is mondták neked személy szerint, csak egymás között, aztán hopp, becsúszott a pici, és akkor meg már előrébb hozták a terveket.
7/14 anonim válasza:
Nem hinném, hogy új keletű a dolog. Sokaknál ez adja meg a végső lökést, mondván, házasságba szülessen a gyerek. Én ezt inkább pozitív dolognak értékelem, de nem csak ettől függ a család és a gyermek boldogsága.
8/14 anonim válasza:
Nagyszüleim korában is volt ilyen és gáznak tartom. Akiket én ismerek ilyen házasságból abból az 7-ből 3 válással végződött, a többi pedig nemó túl jó házasság (és úgy látom sokszor a gyerekek isszák meg a levét, de hát a drágalátos szülők erre akkor még nem gondolnak, mikor "becsúszik"). Szerintem ez hülyeség, hogy beszélgetnek róla, meg blabla...ha valaki össze akar házasodni, azt tettek követik és nem számít se a pénz, se semmi! Persze mindig találni kifogást...és akkor a nők próbálnak nyomást gyakorolni a töketlen házasodni nem akaró férfira, hogy "hát van ilyen, ... becsúszott a baba..." Nem hiszek az ilyen véletlenekben. Én még soha nem lettem véletlen terhes, ahhoz tényleg nem tudom minek kellene történnie. Mondjuk én, ha házasodni akarok nem is szoktam ilyen komolytalan semmirekellő fickókkal tökölni, akik csak használnak...
9/14 anonim válasza:
Görög módszer, ők így szeretik.
Azt pl. kiválóan látni ilyenkor, hogy a termékenységgel nincs baj.
10/14 anonim válasza:
Ez nem tendencia, van akinél így alakul másnál meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!